"Σάστισε" η Ελένη Μενεγάκη μόλις είδε την καλεσμένη της - «Εσύ είσαι; Άλλο κορίτσι βλέπω»

Άλλαξε τα μαλλιά της και δεν την αναγνώρισε καν η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Με κέφι και διάθεση ξεκίνησε την εκπομπή της σήμερα 12/1 η Ελένη Μενεγάκη, η οποία καλησπέρισε τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές με ένα πλατύ χαμόγελο και αφού είπαν τα νέα τους, ξεκίνησε κανονικά η ροή της εκπομπής (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση).

Μάλιστα, η όμορφη παρουσιάστρια "σάστισε" μόλις είδε την καλεσμένη της, η οποία ήταν φανερά αλλαγμένη στην εμφάνισή της καθώς άλλαξε τα μαλλιά της.

Τα "έχασε" η Ελένη Μενεγάκη μόλις είδε την καλεσμένη της

Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη είχε καλεσμένη την διαιτολόγο – διατροφολόγο, Πωλίνα Γιαννιώτη και μόλις την είδε, την κοίταξε καλά καλά και είπε: «Πωλίνα εσύ; Άλλαξες τα μαλλάκια σου; Άλλο κορίτσι βλέπω! Να το κρατήσεις μου αρέσει πολύ».

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της συζήτησής τους, η παρουσιάστρια παραδέχθηκε πως έφαγε αρκετά στις γιορτές (δείτε εδώ στιγμιότυπα από τις διακοπές της στις Μαλδίβες) και πως ήδη από την Δευτέρα που ξεκίνησε η εκπομπή έχει μπει σε πρόγραμμα! Τόνισε, επίσης, πως πήρε όντως μερικά κιλά τον Δεκέμβρη για αυτό και ζήτησε από την Πωλίνα για να δώσει τόσο σε εκείνη όσο και στους τηλεθεατές της tips για να χάσουν τα κιλά των γιορτών.

Αυτήν την δίαιτα κάνει μετά τις γιορτές η Μενεγάκη για να χάσει κιλά

Η Ελένη ξέρει καλά το σώμα της, όπως ξέρει και μικρά κόλπα που μπορούν, όταν τα εφαρμόσει, να ξεμπλοκάρουν τον οργανισμό της και να την κάνουν να ξεφουσκώσει και να αποκτήσει ξανά τη λεπτή σιλουέτα της. Γι' αυτό και παρά το ότι δεν αγαπά τη γυμναστική και γενικότερα την άσκηση –πέρα, φυσικά, από το κολύμπι που της αρέσει το καλοκαίρι- ο οργανισμός της ανταποκρίνεται αμέσως και οι όποιες αυξομειώσεις δεν χαλαρώνουν την επιδερμίδα της.

Η ίδια έχει ως motto της όλα αυτά τα χρόνια ότι “η στέρηση και οι εξαντλητικές δίαιτες δεν κάνουν καλό” και όπως έχει πει: “Δεν είναι να λες δεν θα ξαναφάω, πρέπει να τρως αλλά να έχεις ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και να το τηρείς ευλαβικά. Έβλεπα τον Δημήτρη Ουγγαρέζο όταν ήρθα στο Mega από το καλοκαίρι και μετά να μην ξεφεύγει ούτε τόσο, και έλεγα “εντάξει αφού έχει λιώσει... Φάε και κάτι που σου κάνει κέφι, μην τρως μόνο τα νερόβραστα...”! Αλλά πραγματικά αν δεν το πας βήμα-βήμα, έτσι όπως ταιριάζει σ' εσένα, δεν έχεις αποτέλεσμα”.

Η καραντίνα, οι γιορτές των Χριστουγέννων αλλά και τα τραπέζια που κάνει κατά καιρούς στο σπίτι της τής προσέθεσαν κάποια ελάχιστα παραπάνω κιλά. Η Ελένη, όμως, δεν τα αφήνει για πολύ... Ξεκινά αμέσως να κάνει τη δική της αποτοξίνωση, ώστε να εμποδίσει την κατακράτηση και αργά και σταθερά, σε διάστημα τουλάχιστον δύο εβδομάδων, τα χάνει. Η βάση της καθημερινής της διατροφής είναι τα τρία κύρια γεύματα, χωρίς όμως να στερείται τα αγαπημένα της φαγητά.

Πάντως το έχει παραδεχτεί κατά καιρούς και η ίδια, ότι είναι λάτρης του καλού φαγητού, μαγειρεύει όμως πια περισσότερο υγιεινά τόσο για την ίδια όσο και για την οικογένειά της, που τα παραπάνω κιλά που βάζει φεύγουν πολύ πιο εύκολα, ενώ κόβει μαχαίρι το αλκοόλ από το τραπέζι... Μάλιστα, το junk food και οι όποιες άλλες παρόμοιες “αμαρτωλές” τροφές δεν υπάρχουν πουθενά μέσα στο σπίτι της, τα έχει απαγορεύσει η ίδια διά ροπάλου εδώ και πολλά χρόνια...

Ελένη Μενεγάκη κιλά

Η δίαιτα της:

  • ΠΡΩΙΝΟ:Τοστ με γαλοπούλα, τυρί με χαμηλά λιπαρά ή 2 φρυγανιές με μέλι
  • ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ:Φρούτο ή γιαούρτι, ή μπάρα με μαύρη σοκολάτα
  • ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ:Σαλάτα ή λαδερά χωρίς ψωμί ή όσπρια ή ψάρι
  • ΒΡΑΔΙΝΟ:Κοτόπουλο ή ψάρι στην σχάρα με σαλάτα

Diet tips:

  • Πίνει τον καφέ της χωρίς ζάχαρη, με άπαχο γάλα
  • Πίνει 6-8 ποτήρια νερό τη μέρα