«Καρμπονάρα light με...» - Οι πρώτες λιγούρες της Ιωάννας Μαλέσκου και η ανάρτηση της στο instagram

Πεινάει το μπεμπάκι της!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / @imaleskou)
(instagram / @imaleskou)

Μπορεί να μην έχει πολύ καιρό που γνωστοποίησε την εγκυμοσύνη της, η Ιωάννα Μαλέσκου (δείτε εδώ τον τρόπο), αλλά οι λιγούρες της επερχόμενης μαμάς Ιωάννας είναι πολλές. Με μια νάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, έδειξε στους ακόλουθους της, τι ήθελε να φάει το μωράκι της.

Εξάλλου, αν και έγκυος φροντίζει να γυμνάζεται και είναι βέβαιο ότι ακολουθεί ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής, χωρίς υπερβολές ή ακρότητες.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου στο instagram

Το δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της διανύει η Ιωάννα Μαλέσκου και οι πρώτες λιγούρες... ξεκίνησαν. Η παρουσιάστρια απόλαυσε ένα λαχταριστό γεύμα το οποίο και μαγείρεψε η ίδια. Η Ιωάννα Μαλέσκου σε σχετική της ανάρτηση στο Instagram, μας έδειξε ότι μαγείρεψε μια τυρένια καρμπονάρα, σε light έκδοσή ωστόσο.

"Καρμπονάρα light έχει σήμερα το μενού. Υπόσχομαι να μην την φάω όλη", έγραψε στην λεζάντα.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου

Να υπενθυμίσουμε ότι δεν είναι λίγοι εκείνοι, που έσπευσαν να κοιτάξουν και τις αναρτήσεις της Ιωάννας στο instagram, καθώς ενώ ήταν έγκυος δε σταματούσε να κάνει δημοσιεύσεις.

Σας έχουμε βρει 3 πολύ ενδεικτικές φωτογραφίες λοιπόν, που αν και τις βλέπαμε δεν πονηρευτήκαμε τίποτα περί ''φουσκώματος''. Πως να πονηρευτούμε άλλωστε, αφού διάλεγε να ποζάρει μέχρι το στήθος, με μαύρα ρούχα που κόβουν ή με μακρύ παλτό, που κάλυπτε τα πάντα!

undefinedundefinedundefined

Οι νέες φωτογραφίες της Ιωάννας Μαλέσκου με την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Το μεσημέρι λοιπόν της Τρίτης 10/1, η ίδια δημοσίευσε μερικές νέες της φωτογραφίες, με πρωταγωνίστρια φυσικά την φουσκωμένη της κοιλίτσα αλλά και τους τετράποδους φίλους της.

«Σταμάτησε λίγο η βροχή και είπα να πάμε μια βόλτα για περπάτημα. Εδώ με τα μωράκια μου ???? Baby steps με διπλές αναγνώσεις», έγραψε χαρακτηριστικά.