Με κολάν 9 ημέρες μετά τη γέννα του γιου της - Ο αριθμός των κιλών που έχει χάσει η Σπυροπούλου μέχρι σήμερα

Και όμως...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Οι τελευταίες ημέρες της ελληνικής showbiz είναι αφιερωμένες στις μαμάδες, αφού πολλές γνωστές εγκυμονούσες έφεραν στον κόσμο το παιδάκι τους, ενώ παράλληλα ανακοινώνονται και εγκυμοσύνες ''βόμβα''.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πριν από 9 ημέρες έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι με εκείνη και το Βασίλη Σταθοκωστόπουλο να ζουν το θαύμα της ζωής για πρώτη φορά.

Η παρουσιάστρια μάλιστα δεν απέφυγε τις κάμερες και έκανε τις πρώτες της δηλώσεις με το που βγήκε από το μαιευτήριο με το παιδάκι της:

«Ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ για τις ευχές. Είμαστε σε σοκ. Είναι ένα θαύμα. Είναι ευλογία αυτό το πράγμα. Δεν το πίστευα, εννοώ δεν ήξερα πως είναι. Δεν πίστευα ότι υπάρχουν αυτά τα συναισθήματα. Έχει αλλάξει όλη μας η ζωή…

Το μωρό είναι καστανόξανθο. Τον περιμέναμε με τη νέα χρονιά έτσι κι αλλιώς. Ήταν να έρθει λίγο νωρίτερα αλλά πηγαίναμε για καισαρική έτσι κι αλλιώς, και για ιατρικούς λόγους προχωρήσαμε σε καισαρική. Το δωμάτιο το έχουμε ετοιμάσει. Είμαστε παραδοσιακοί, έχω και πολύ μεγάλη αδυναμία στον πεθερό μου οπότε ναι, θα πάρει το όνομά του. Ήρθαν και οι γονείς μου», είχε πει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έξω από το μαιευτήριο.

Οι μέρες πέρασαν και αφού η νέα μανούλα πήρε εξιτήριο επέστρεψε σπίτι μαζί με το νέο μέλος και όπως είναι φυσικό τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της προσπαθούν να συνηθίσουν τη νέα τους ζωή.

Η παρουσιάστρια μπορεί για την ώρα να μην έχει κάνει κάποια ανάρτηση μαζί με το μωράκι της, τη βλέπουμε ωστόσο να είναι ενεργή στα social media με ποικίλες αναρτήσεις από τη ζωή της (δείτε εδώ το πρώτο της post, που έφερε θύελλα αντιδράσεων).

Τα κιλά που έχει χάσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά τη γέννα της

Οι ημέρες λοιπόν περνούν και η Κωνσταντίνα δε θέλει να χάσει καθόλου καιρό και έτσι μέσα από αναρτήσεις, που κάνει στο instagram δείχνει, πως περιποιείται τον εαυτό της μετά τη γέννα.

Μάλιστα την Πέμπτη 12/1 αποκάλυψε την τακτική, που ακολουθεί για να χάσει τα κιλά, που πήρε και μάλιστα δε δίστασε να κάνει γνωστό και το βάρος, που μέχρι τώρα έχει χάσει.