Καμία σχέση με το αγοροκόριτσο του GNTM 5 - Αγνώριστη η Κότυ με μακρύ ξανθό μαλλί

Δε θα την αναγνωρίζετε!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Καμία σχέση με το αγοροκόριτσο του GNTM 5 - Αγνώριστη η Κότυ με μακρύ ξανθό μαλλί

Πολλά και διαφορετικά κορίτσια γνωρίσαμε φέτος μέσα από το διαγωνισμό μόδας στο Star, GNTM 5 με το κάθε μοντέλο, που κατάφερε να μπει στο σπίτι να δίνει κάτι διαφορετικό με την εμφάνιση και το χαρακτήρα του (δείτε εδώ το αμήχανο - αποκαλυπτικό ατύχημα της στο παιχνίδι).

Η Κότυ Γουγούση ήταν ένα από τα φαβορί, ωστόσο δεν κατάφερε να παρευρεθεί στην τελική τριάδα, αφού ένα ατύχημα στο πόδι της την κράτησε μακριά από τη διεκδίκηση του επάθλου, αποχωρώντας.

Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε μάλιστα και η ανάρτηση της Κότυ λίγο μετά την ανακοίνωση, πως δε βρίσκεται πλέον στο διαγωνισμό:

«Θα αφήσω αυτό εδώ για να υπάρχει και τα υπόλοιπα στα κοντά».

undefined

«Είμαι πολύ συναισθηματική. Δεν έχει να κάνει ότι δεν βγήκα πρώτη ή ότι δεν πήγα στον τελικό. Εμένα όμως, δεν μου αρέσει η έκφραση «Όλα για κάποιο λόγο γίνονται». Είχα βάλει στόχους, ήθελα να βγω νικήτρια, αλλά πολλές φορές δεν πάνε τα πράγματα όπως θέλεις.

Γίνεται το happy accident και ήταν μία μικρή κάθαρση. Ξενέρωσα και νευρίασα, αλλά δεν ρωτάω γιατί δεν έγινε. Εννοείται πως έκανα τη χάρη στα άλλα κορίτσια και έφυγα. Γουστάρω την πάρτη μου και με αυτά που κάνω, είμαι proud για τον εαυτό μου», είχε πει η Κότυ στην πρώτη της συνέντευξη μετά την αποχώρηση της από το παιχνίδι.

Η αλλαγή στη εμφάνιση της Κότυ από το GNTM 5

Μέσα λοιπόν από το instagram βλέπει το κοινό τα επόμενα βήματα του μοντέλου, καθώς συχνά δημοσιεύει εκκεντρικές φωτογραφίες. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε και το τελευταίο της post με εκείνη να ποζάρει με ξανθά, μακριά μαλλιά στο παρελθόν, κάνοντας την σχεδόν αγνώριστη, αφού σήμερα έχει το προφίλ του αγοροκόριτσου.

Κοτυ - GNTM
cotytyco - Instagram