«Ξερίζωσε την μπαλκονόπορτα και...» - Καρέ καρέ η περιγραφή της έκρηξης στο σπίτι του Χαραλαμπόπουλου

«Έκανε λίγο καιρό να συνέλθει...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ξερίζωσε την μπαλκονόπορτα και...» - Καρέ καρέ η περιγραφή της έκρηξης στο σπίτι του Χαραλαμπόπουλου

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 την Πέμπτη 12/1 με τον ηθοποιό να κάνει αποκαλυπτικές δηλώσεις για τη ζωή, με ευχάριστα και λιγότερο ευχάριστα γεγονότα, που του έχουν συμβεί.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε μάλιστα η περιγραφή του για τη γνωριμία του με τη σύζυγό του Λίνα, με τη οποία σήμερα ζουν μεταξύ Πηλίου και Αθήνας, ωστόσο τη γνώρισε μέσα από την επίσκεψη του, στην τράπεζα, που η γυναίκα εργαζόταν (δείτε εδώ το παραμυθένιο σπίτι τους).

Στη συνέχεια, ο Χαραλαμπόπουλος μίλησε και για τη συγκλονιστική έκρηξη, που συνέβη στο σπίτι τους πριν από περίπου έναν χρόνο, καθώς το γεγονός είχε πάρει μεγάλη έκθεση, με το ζευγάρι να κινδυνεύει τόσο το ίδιο όσο και το σπίτι τους.

Οι δηλώσεις του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου για την έκρηξη στο σπίτι του

«Ήταν μεγάλο σοκ. Κοιμόμασταν και από το ωστικό κύμα της έκρηξης ξερίζωσε την μπαλκονόπορτα και την έριξε πάνω στο κρεβάτι μας. Όλοι οι ιδικοί που ήρθανε, πήραν καταθέσεις είπαν ότι ήμασταν πολύ τυχεροί, σκεφτείτε ότι έφτασε μέχρι το μουσείο της Ακρόπολης, σπάσανε τζάμια, ήταν αδιανόητο όλο αυτό. Δεν προλαβαίνεις να κάνεις τίποτα.

Η Λίνα έκανε λίγο καιρό να συνέλθει γιατί έχει και έναν φόβο με τους σεισμούς, οπότε ενώ εγώ λειτούργησα πολύ λογικά, η Λίνα από την άλλη μου έμεινε στα χέρια μου δύο φορές», είπε για την έκρηξη ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.