Φωτισμένο ξανά το σπίτι του Χαραλαμπόπουλου μετά την έκρηξη - Στόλισε ένα τεράστιο γεμάτο στολίδια χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με την Πρίντζου

Στιγμές ευτυχίας για το ζευγάρι!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είναι πολύ ευτυχισμένος στο πλευρό της αγαπημένης του Λίνας Πρίντζου με το ζευγάρι να ζει την ευτυχία του, χωρίς ωστόσο να θέλει να προκαλεί και να είναι μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας.

Όσο ωστόσο και να προβάλλουν τα επαγγελματικά τους και μόνο, πρόσφατα απασχόλησαν ιδιαίτερα, καθώς πριν από περίπου έναν χρόνο μια έκρηξη, που συνέβη στη Λεωφόρο Συγγρού επηρέασε στο σπίτι του ζευγαριού.

Μπορεί οι ίδιοι να βγήκαν ζωντανοί από όλο αυτό (δείτε εδώ τις συγκλονιστικές δηλώσεις του για τον παρ' ολίγον θάνατο), οι υλικές φθορές στην κατοικία τους ήταν μεγάλες και ο τρόπος, με τον οποίο περιέγραψε ο ηθοποιός το συμβάν είναι σοκαριστικός.

«Μετά το σοκ της πρώτης στιγμής περνάει πολύ ώρα για να αισθανθείς τι ακριβώς έχει συμβεί. Προσπαθείς να σώσεις ότι σώζεται. Οι μπαλκονόπορτες έπεσαν πάνω στο κρεβάτι μας. Ήταν σοκαριστικό, ένα βομβαρδισμένο τοπίο από την έκρηξη απέναντι. Θα είχε σκοτωθεί κόσμος αν δεν ήταν αργία γιατί τέτοια ώρα έχει αυτοκίνητα στην Συγγρού», είχε αναφέρει ο Χαραλαμπόπουλος.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου και της Λίνας Πρίντζου

Ο Βασίλης και η Λίνα αφήνοντας τα άσχημα πίσω τους, προσπαθούν να διατηρούν το σπίτι τους μοντέρνο και παράλληλα με ζεστή διακόσμηση, κάτι που είδαμε και από τον στολισμό, που έκαναν εν όψει των Χριστουγέννων, με το δέντρο τους να είναι εντυπωσιακό και γεμάτο φωτάκια.

Χαραλαμπόπουλος σπίτι

Το σπίτι Χαραλαμπόπουλου - Πρίντζου στο Πήλιο

Όπως έχουμε δει μέσα από αναρτήσεις που έχει κάνει τόσο ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος όσο και η σύζυγός του Λίνα Πρίντζου το σπίτι τους είναι μαγευτικό. Έχει πέτρινους τοίχους, αλλά και μεγάλη αυλή η οποία έχει μαγευτική θέα. Εκεί έκαναν τις Πασχαλινές τους διακοπές και η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη όπως και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες.