«Δηλαδή περίμενε λίγο...» - Τα ''καρφιά'' του Χαραλαμπίδη για την είσοδο του Παπακαλιάτη στο Netflix

«Θα είναι καταστροφή...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δηλαδή περίμενε λίγο...» - Τα ''καρφιά'' του Χαραλαμπίδη για την είσοδο του Παπακαλιάτη στο Netflix

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Breakfast at star την Πέμπτη 12/1 με την ηθοποιό να μιλάει τόσο για τα δικά του επαγγελματικά όσο και των συναδέλφων του.

Μεγάλη αίσθηση βλέπουμε να έχει προκαλέσει τελευταία το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με πολλούς ηθοποιούς να παραθέτουν τα σχόλια τους για την επιτυχία, που έχει σημειώσει αλλά και για την είσοδο του στην πλατφόρμα του Netflix (δείτε εδώ το παραλήρημα με την Καβογιάννη και το Netflix).

Ασφαλώς και οι γνώμες ποικίλουν με πολλούς να είναι εκείνοι, που ενθουσιάστηκαν με την παραγωγή και το σενάριο και ανυπομονούν για την προβολή του δεύτερου κύκλου.

«Πηγαίνουμε στο γύρισμα του Maestro και είμαστε σαν να έχουμε φτιάξει μια οικογένεια. Ο δεύτερος κύκλος του Maestro γράφεται τώρα», είπε σε συνέντευξη της η Κλέλια Ανδριολάτου.

Από την άλλη ο Χαραλαμπίδης αφενός αναγνωρίζει αυτή τη μεγάλη κατάκτηση του Παπακαλιάτη - καθώς δεν έχουμε δει άλλη ελληνική σειρά στην πλατφόρμα - αφετέρου έκανε κάποια αιχμηρά σχόλια για το κόστος και για το ενδεχόμενο αποδοκιμασίας της σειράς από το διεθνές κοινό.

Οι δηλώσεις του Ρένου Χαραλαμπίδη για την είσοδο του Maestro στο Netflix

«Αν το Maestro δεν πάει καλά, θα είναι καταστροφή. Μπορεί να είναι όλεθρος για την ελληνική μυθοπλασία» ανέφερε ο Ρένος Χαραλαμπίδης. «Και ποιος δεν θα ‘θελε να μπει μία δημιουργία του σε παγκόσμια πλατφόρμα; Θα ήθελα να μπει μια ταινία μου, κατ’ αρχήν για να βγάλω λεφτά. Εγώ δεν κάνω ταινίες για να αναγνωριστεί το ταλέντο μου αλλά γιατί το ‘χω ανάγκη.

Οι Έλληνες θεωρούμε την καταξίωση στο εξωτερικό ως κάτι σημαντικό. Εγώ το βλέπω λίγο ως επαρχιώτικο τρόπο αντιμετώπισης της ζωής. Αναγνωριστήκαμε έξω… δηλαδή περίμενε λίγο. Έλληνες καλλιτέχνες που αναγνωρίστηκαν έξω με τεράστια βραβεία, σήμερα δεν παίζουν πουθενά. Μπράβο στον Παπακαλιάτη αλλά τα λεφτά που έπεσαν ήταν το κάτι άλλο. Έκανε 250.000 το επεισόδιο. Το Netflix εκ των πραγμάτων δεν έχει και πολλές επιλογές να πάρει από την Ελλάδα, είπε ο Ρένος Χαραλαμπόπουλος.