"Παραλήρημα" στο Netflix με την Μαρία Καβογιάννη - Η ανάρτησή της για το Maestro

Υποκλίνονται όλοι στο ταλέντο της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στο Netflix έχει μπει εδώ και μερικές μέρες η επιτυχημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro, σε Ελλάδα και Κύπρο, με την νέα χρονιά να μεταδίδεται και παγκόσμια. Μάλιστα, η σειρά θα μεταδίδεται σε πάνω από 180 χώρες, όπως αποκάλυψε στο τελευταίο podcast της σειράς ο Χριστόφορος. Τις τελευταίες ημέρες έχουν κυκλοφορήσει ήδη τρέιλερ στο Netflix από διάφορες χώρες, όπως Ιταλία, Ισπανία, Τουρκία δείτε εδώ το spoiler που κυκλοφόρησε για την 2η σεζόν).

Μια από τις πρωταγωνίστριες που έχουν φυσικά υποκλιθεί όλοι στο υποκριτικό της ταλέντο είναι η Μαρία Καβογιάννη, με τις σκηνές της να έχουν καθηλώσει τους πάντες.

Η ίδια ενσάρκωνε τη γυναίκα που βίωνε την ενδοοικογενειακή βία μαζί με τον γιο της και η ιστορία της ήταν σπαρακτική, μιας και δυστυχώς βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα. Η Μαρία Καβογιάννη μάλιστα είχε αποκαλύψει πως πολλές γυναίκες της στέλνουν μηνύματα μιας και ταυτίζονται με τον ρόλο της.

«Επηρεάζομαι πολύ συναισθηματικά από τους ρόλους. Μετά πρέπει να πατήσεις ένα κουμπί για να μην υπάρχει αυτό μέσα σου. Στην σκηνή με την ενδοοικογενειακη βία στο Maestro έφερα βιώματα των γυναικών που το έχουν υποστεί όλο αυτό. Ο θόρυβος της αλυσίδας και ότι αυτό μπορεί να συμβαίνει στα αλήθεια σε κάνουν να νιώσεις αυτόν τον τεράστιο πόνο που νιώθουν αυτοί οι άνθρωποι. Υπήρξαν γυναίκες που με πλησίασαν ή μου έγραψαν μετά από αυτή την σκηνή και έμεινα άφωνη. Εύχομαι αυτές οι σκηνές που εμείς παριστάναμε ότι ζήσαμε την βία να ήταν στην πραγματικότητα ψεύτικες, να μην το βιώνει κανείς.

Τεχνικοί και ηθοποιοί γίναμε μία τεράστια παρέα. Βγαίναμε τα βράδια σε πανηγύρια στο χωριό. Έχω μεγαλώσει, δεν περίμενα ότι σε αυτή την ηλικία μπορεί να νιώσω τέτοια συναισθήματα. Μετάνιωσα για κάποια πράγματα που μπορεί να αρνήθηκα, αλλά τα προσπέρασα και πήγα παρακάτω. Νιώθω ότι θα έρθει η δικαίωση για την Μαρία στο Maestro», είχε πει χαρακτηριστικά σε πρόσφατη συνέντευξή της (δείτε εδώ ολόκληρο το βίντεο).

Η ανάρτηση του Netflix για την Μαρία Καβογιάννη & το repost της

Μάλιστα, το official account του Netflix, έκανε ανάρτηση με την ίδια για τη σειρά Maestro και εκείνη με την σειρά της το έκανε repost στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

.«????????????❤️», αρκέστηκε να γράψει στη λεζάντα της η Μαρία Καβογιάννη.

Ανάμεσα σε αυτούς που της άφησαν ένα σχόλιο κάτω από την ανάρτησή της ήταν η Μαρία Λεκάκη, η Σμαράγδα Καρύδη, η Δούκισσα Νομικού και άλλοι.