«Υπήρξαν γυναίκες που μου έγραψαν...» - Η εξομολόγηση της Μαρίας Καβογιάννη για τη σκηνή ξυλοδαρμού στο Maestro

«Εύχομαι αυτές οι σκηνές να ήταν στην πραγματικότητα ψεύτικες, να μην το βιώνει κανείς»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Υπήρξαν γυναίκες που μου έγραψαν...» - Η εξομολόγηση της Μαρίας Καβογιάννη για τη σκηνή ξυλοδαρμού στο Maestro

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» μίλησε το πρωί της Πέμπτης 10/11 η Μαρία Καβογιάννη. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε αναφέρθηκε φυσικά στον ρόλο της στη σειρά Maestro, που αναμένεται να παιχτεί στο Netflix, ενώ την ίδια στιγμή αποκάλυψε ποια ήταν η μεγαλύτερη τρέλα που έκανε ποτέ.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Καβογιάννη για το Maestro

«Επηρεάζομαι πολύ συναισθηματικά από τους ρόλους. Μετά πρέπει να πατήσεις ένα κουμπί για να μην υπάρχει αυτό μέσα σου. Στην σκηνή με την ενδοοικογενειακη βία στο Maestro έφερα βιώματα των γυναικών που το έχουν υποστεί όλο αυτό. Ο θόρυβος της αλυσίδας και ότι αυτό μπορεί να συμβαίνει στα αλήθεια σε κάνουν να νιώσεις αυτόν τον τεράστιο πόνο που νιώθουν αυτοί οι άνθρωποι. Υπήρξαν γυναίκες που με πλησίασαν ή μου έγραψαν μετά από αυτή την σκηνή και έμεινα άφωνη. Εύχομαι αυτές οι σκηνές που εμείς παριστάναμε ότι ζήσαμε την βία να ήταν στην πραγματικότητα ψεύτικες, να μην το βιώνει κανείς.

Τεχνικοί και ηθοποιοί γίναμε μία τεράστια παρέα. Βγαίναμε τα βράδια σε πανηγύρια στο χωριό. Έχω μεγαλώσει, δεν περίμενα ότι σε αυτή την ηλικία μπορεί να νιώσω τέτοια συναισθήματα. Μετάνιωσα για κάποια πράγματα που μπορεί να αρνήθηκα, αλλά τα προσπέρασα και πήγα παρακάτω. Νιώθω ότι θα έρθει η δικαίωση για την Μαρία στο Maestro.

Προσπάθησα και προσπαθώ ακόμα να γίνω μία καλή μαμά. Κάνω πολλά λάθη ως μαμά, μεγάλωσα την κόρη μου ενστικτωδώς. Στην εφηβεία μου ήμουν αντιδραστική. Μετά την εφηβεία έγινα μία πάρα πολύ καλή κόρη. Ένιωθα ότι κάποιους ανθρώπους μπορεί να τους χάσω και αυτό με έκανε να τους αγαπήσω ακόμα περισσότερο. Στο Πήλιο νιώθω ελεύθερη που βλέπω όλη αυτή την ομορφιά. Εκεί είναι η ευτυχία μου. Το ιδανικό είναι να μένω κοντά με τους φίλους μου και να έχουμε ατέλειωτες στιγμές παιχνιδιού και χαράς, να ζω την πενταήμερη.

Η μεγαλύτερη μου τρέλα ήταν που έγινα ηθοποιός. Όταν ήμουν μικρή δεν είχα σκεφτεί ότι θα γίνω ηθοποιός, είχα μία πολύ μεγάλη συστολή. Δεν ήθελα να με ξέρουν πολλοί. Τώρα μου αρέσει που στο δρόμο μπορεί να μιλάω και να χαιρετιέμαι με τους ανθρώπους», κατέληξε η σπουδαία ηθοποιός.

Τι θα δούμε αύριο 11/11 στο Maestro

Όσο περνάει ο καιρός και βλέπουμε τα νέα επεισόδια Maestro, τόσο περισσότερο κατανοούμε πλήρως γιατί αυτή η ελληνική σειρά χρηματοδοτήθηκε τόσο καλά από το ΕΚΟΜΑ (δείτε εδώ πόσα λεφτά πήρε).

Οι σκοτεινές πτυχές των ηρώων αρχίζουν να αποκαλύπτονται κάτω από το διαπεραστικό φως των Παξών, ενώ η Κέρκυρα θα αποτελέσει καταφύγιο για τον απαγορευμένο έρωτα ανάμεσα στην Κλέλια και τον Ορέστη.

Στο τέταρτο επεισόδιο της σειράς οι τηλεθεατές θα μείνουν για ακόμη μια φορά με το στόμα ανοιχτό...

Η ενδοοικογενειακή βία που υφίσταται η Μαρία από τον Χαράλαμπο θα πυροδοτήσει νέες εξελίξεις στο νησί.

Ο Ορέστης και η Κλέλια θα βρεθούν για λίγο κρυφά από όλους στην Κέρκυρα, κι εκεί θα έρθουν ακόμα πιο κοντά. O Ορέστης δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί τον έρωτά του γι’ αυτή.