«Ξέχασε τα! Θα τρελαθείς» - Το άγνωστο παρασκήνιο πίσω από τη γνωριμία του Ρουβά με τη Ζυγούλη

Δεν είχε ακουστεί ξανά, πως...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς αποτελούν από τα πιο αγαπημένα και παράλληλα λαμπερά ζευγάρια της ελληνικής showbiz με τα 4 παιδιά τους να συμπληρώνουν την υπέροχη οικογένεια, που έχουν δημιουργήσει (δείτε εδώ τα τρυφερά φιλιά του ζευγαριού στα μπουζούκια).

Ασφαλώς όλα αυτά τα χρόνια από την αρχή της σχέσης του ζευγαριού, στη συνέχεια με τις εγκυμοσύνες αλλά και με το μεγάλωμα των παιδιών τα φώτα της δημοσιότητας ήταν πάντα πάνω τους, αφού είναι πολύ αγαπητοί στον κόσμο.

Η διαδρομή ωστόσο μέχρι το σήμερα μπορεί να φαντάζει σε όλους ονειρική, ωστόσο η οικογένεια τους έχει περάσει από δοκιμασίες και εμπόδια.

«Όχι. Ο λόγος ήτανε ότι μπορούσα να αντιληφθώ τόσο έντονα το κομμάτι της ευθύνης και δεν ήξερα ότι θα μπορέσω να ανταπεξέλθω. Σκέφτομαι συνέχεια αν είμαι αρκετά καλή μάνα αλλά μετά λέω -και είναι πολύ σημαντικό να το λέμε- ότι κάνω το καλύτερο που μπορώ. Χρειάζεται να λέμε κι ένα μπράβο στον εαυτό μας.

Τα παιδιά καταλαβαίνουν πλέον τι είναι ο μπαμπάς τους; Ρωτάνε όταν βλέπουν τέτοιες αντιδράσεις;

Τα παιδιά περνάνε τρεις φάσεις, όταν είναι πολύ μικρά εκνευρίζονται, μετά κολακεύονται και τέλος περνάνε τη φάση ότι “δεν θέλω γιατί εγώ είμαι εγώ και είμαι μόνο η κόρη ή ο γιος του Σάκη”.

Όταν είσαι νέος το κυνηγάς μετά από λίγο βλέπεις ότι αναγνωσιμότητα έχει πλάκα για την εποχή που την χρειάζεσαι αλλά είναι δελεαστική για την εποχή της νιότης και της φιλαρέσκειας. Και σίγουρα δεν είναι αυτό που θα σε κάνει να κοιμηθείς το βράδυ είμαι γεμάτη», είχε πει η Κάτια Ζυγούλη.

Περισσότερες πληροφορίες για τα πρώτα χρόνια της σχέσης ανάμεσα στο Ρουβά και τη Ζυγούλη αναμένεται να μάθουμε μέσα από τη συνέντευξη, που παραχώρησε το μοντέλο στο Τετ - α - τετ την Κυριακή 15/1 με το trailer, που ήδη έχει κυκλοφορήσει να είναι πολύ αποκαλυπτικό.

Οι δηλώσεις της Κάτιας Ζυγούλη για τη σχέση της με τον Σάκη Ρουβά

«Δεν ήμουν ούτε Ρουβίτσα ούτε ήξερα τα τραγούδια του Σάκη. Πολύ ωραίο αγόρι αυτός είχα πει γιατί μου είχε αρέσει και τον είχα βρει πολύ νόστιμο. Όταν όμως γνώρισα τον Σάκη και μπήκαμε σε σχέση, αποφάσισα πολύ συνειδητά ότι αυτά που ήξερες με τις ζήλιες και τις ανασφάλειες, ξέχασε τα! Θα τρελαθείς. Νομίζω όταν είπα το ναι στον γάμο, μετά από τέσσερα παιδιά, παρ’ το απόφαση, εδώ είσαι αποφάσισα.

Πολλά από αυτά που έκανα στη δουλειά μου δεν τα καταλάβαινα με την πρώτη. Έπρεπε να κοιτάξω μετά από πάρα πολλά χρόνια πίσω και να πω, μπράβο τα κατάφερα», είπε η Κάτια Ζυγούλη.