«Μπράβο γλώσσα...» - Ένταση ανάμεσα στη Χριστίνα Παππά και τη σύντροφό του γιου της, Μπεζάν

Τι συνέβη;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Χριστίνα Παππά απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας όλα αυτά τα χρόνια ως δημόσιο πρόσωπο, που είναι ωστόσο πάντα προτεραιότητα της ήταν ο γιος της, Δημήτρης Παππάς.

Η οικογένεια τους σήμερα έχει μεγαλώσει, αφού ο Δημήτρης μαζί με την αγαπημένη του Άννα Μπεζάν έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, τη μικρή Χριστίνα.

Η νέα μανούλα λοιπόν, έχει άψογη σχέση με την πεθερά της κάτι, που φάνηκε από τη δημόσια στήριξη της Παππά στην εξομολόγηση της Άννας για την επιλόχειο κατάθλιψη (δείτε το ξέσπασμα της εδώ).

«Ζορίστηκα το πρώτο διάστημα… Έπαθα κατάθλιψη. Δεν μου ταίριαξε καθόλου ο θηλασμός, δεν μπορούσα να το υποστηρίξω. Οπότε επειδή πιέστηκα, ήθελα από την μία να το κάνω και το σώμα μου δεν το υποστήριζε, μου γύρισε μπούμερανγκ. Με το που σταμάτησα τον θηλασμό, ένιωσα καλύτερα. Όσο και να έχεις δουλέψει με τον εαυτό σου, όταν μπαίνεις στη διαδικασία να κάνεις οικογένεια όλα είναι πολύ ξένα», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Ανέβασα μια φωτογραφία με το σώμα μου, τρεις μήνες αφού γέννησα. Εκείνη την ημέρα ένιωθα πολύ καλά με τον εαυτό μου. Κρίθηκα πάρα πολύ. Δεν μπορείς να λες τέτοια σχόλια. Ο κόσμος είναι πολύ κακός. Δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβαίνει όταν κλείνει η πόρτα. Δεν μπορείς να κρίνεις. Άκουσα ότι ο άντρας μου πληρώνει personal trainer», είχε πει η Άννα Μπεζάν.

Η σχέση της Χριστίνας Παππά με τη νύφη της Άννα Μπεζάν

Μέσα από αναρτήσεις της Μπεζάν στα social media βλέπουμε την ψυχολογία της εμφανώς ανεβασμένη και μάλιστα μέσα από δύο νέα βιντεάκια, που δημοσίευσε την Πέμπτη 12/1 στο Tik Tok αποτυπώνεται για άλλη μία φορά το πόσο καλή σχέση έχει με τη μητέρα του συντρόφου της.