«Κλείστε τα στοματά σας! Αυτές τις...» - Έξω φρενών η Χριστίνα Παππά με τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε η Άννα Μπεζάν

Με αφορμή μια φωτογραφία που δημοσίευσε με το σώμα της 3 μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Christina Pappa
Instagram / Christina Pappa

Μανούλα για πρώτη φορά έγινε πριν από τρεις περίπου μήνες η Άννα Μπεζάν, η οποία έφερε στο κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Παππά. Η νεαρή ηθοποιός πολύ συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα από την νέα της καθημερινότητα μαζί με τους διαδικτυακούς της φίλους και δείχνει να απολαμβάνει πλήρως τον ρόλο της μαμάς (δείτε εδώ την πρώτη τους οικογενειακή φωτογραφία).

Μάλιστα, η Άννα Μπεζάν θέλησε να δημοσιεύσει πριν μερικές ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία με το σώμα της τρεις μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της. Ωστόσο, η ίδια φαίνεται πως δέχθηκε πολλά αρνητικά μηνύματα, με την ηθοποιό να απαντά αποκαλύπτοντας πως πέρασε επιλόχειο κατάθλιψη.

«Και στο σημείο αυτό επειδή αυτή είναι μία από τις πολλές αντιδράσεις που δέχθηκα να σας πω ότι πέρασα και εγώ επιλόχειο και όχι εύκολη και δεν έχω κάνει ούτε διατροφή ούτε έχω πληρώσει πέρσοναλ. Τυχαίνει απλά να με βοηθάει το σκαρί μου! Το αν νιώθω η δεν νιώθω καλά με το σώμα και το μοιράζομαι δεν νομίζω να έχει να κάνει με την οικονομική δυνατότητα», έγραψε η Άννα Μπεζάν στην φωτογραφία της (δείτε εδώ πώς είναι το σώμα της τώρα).

Η αναφορά της Χριστίνας Παππά στα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει η Άννα Μπεζάν

Μάλιστα, για τα αρνητικά αυτά σχόλια θέλησε να τοποθετηθεί και η Χριστίνα Παππά μέσα από το δικό της Instagram, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως η νύφη της είναι μια ηρωίδα.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο είπε χαρακτηριστικά: «Πριν από λίγο μίλησα με την Άννα, την νύφη μου, που τη θεωρώ κόρη μου. Μου είπε πως έκανε μια ανάρτηση με το κορμάκι της και το πώς έχει αδυνατίσει μετά τη γέννηση του παιδιού της. Μου είπε ότι κάποιες γυναίκες της έκαναν άσχημα σχόλια του τύπου “και άλλες γυναίκες περνάνε επιλόχειο και εσένα ο άνδρας σου έχει λεφτά”.

Τι σχέση έχουν τα λεφτά με τον αν έχει κάποιος αδυνατίσει. Το θεωρώ τρελό. Να ξέρετε ότι η Άννα έχει περάσει επιλόχειο και στους γονείς αυτούς συνέβη κάτι πολύ άσχημο, που εύχομαι σε καμία μητέρα να μην συμβεί. Όταν αποφασίσει η Άννα θα το πει μόνη της. Οπότε κλείστε τα στοματά σας! Αυτές τις ημέρες γεννήθηκε ο Χριστός, οπότε πείτε έναν καλό λόγο και αφήστε την κακία να πάει κάτω”.