Την αποθέωσε με ένα σχόλιο - ''Λιώνει'' για την κόρη του Δανάη, ο Λάμπης Λιβιεράτος

Το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
danaelivieratou - instagram & NDP
danaelivieratou - instagram & NDP

Η Δανάη Λιβιεράτου ανήκει στις τραγουδίστριες της νέας γενιάς με τη φωνή και την εξωτερική της εμφάνιση να κλέβουν τις εντυπώσεις (δείτε εδώ τον κούκλο σύντροφό της), κάνοντας περήφανους τους γονείς Λάμπη Λιβιεράτο και Εύη Αδάμ.

Το ταλέντο στη φωνή ήταν επόμενο να το πάρει από τον ταλαντούχο πατέρα της και φυσικά την ομορφιά από τη μητέρα της, που έχει κάνει αμέτρητες φωτογραφήσεις.

Η Εύη Αδάμ έχει άλλωστε μεγάλη αγάπη για τη μόδα και αυτό είχε φανεί από συνέντευξη, που είχε παραχωρήσει:

«Τι θα βρει κανείς στην τσάντα σας;» ρώτησε μία εκ των δημοσιογράφων. «Τα πάντα. Λεφτά, κλειδιά, ένα φορτιστή, σίγουρα γυαλιά οράσεως κι ηλίου, τσίχλες, χαρτομάντηλα, αντισηπτικό, ένα liposan. Δεν τελειώνει η λίστα, μπορώ να μιλώ μέχρι αύριο. Έχω μία Saint Laurent βραδινή. Δεν θυμάμαι πόσο κάνει, αλλά κάπου γύρω στα 2.000 ευρώ», είχε πει η Εύη Αδάμ.

Ο Λάμπης Λιβιεράτος αποθέωσε την κόρη του για την ερμηνεία του

Όσο για την κόρη τους, Δανάη κάνει σιγά σιγά τα δικά της βήματα στη μουσική, η οποία και απόσπασε πολύ καλές κριτικές μέσα από την πρόσφατη εμφάνιση της στο Madwalk 2022.

Μέσα από το προφίλ της στο instagram μπορεί να πάρει κανείς μία γεύση για τη φωνή της και τα είδη τραγουδιών, που τη αρέσουν.

Την Πέμπτη 12/1 μάλιστα η Δανάη δημοσίευσε ένα βίντεο τραγουδώντας α καπέλα με τον πατέρα της, που είναι γνώστης να της κάνει ένα αποθεωτικό σχόλιο.

«Εκπληκτικό», έγραψε ο Λάμπης Λιβιεράτος.

Λιβιεράτος για την κόρη του