Στο Παρίσι η Δανάη Λιβιεράτου με τον σύντροφό της - Η φωτογραφία με το "καυτό" φιλί τους

Έτσι υποδέχτηκαν το 2023!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / danaelivieratou
Instagram / danaelivieratou

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Δανάη Λιβιεράτου, η οποία έχει βρει τον απόλυτο έρωτα στο πρόσωπο του νεαρού, Pablo Miller χωρίς να κρύβει πια λεπτό την σχέση τους.

Η καλλονή κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου τραγούδησε για πρώτη φορά στη σκηνή του MadWalk 2022 κι έκλεψε τις εντυπώσεις. Συγκεκριμένα, η νεαρή τραγούδησε στο fashion show του 5226 by Celia Kritharioti και καταχειροκροτήθηκε για τη σκηνική της παρουσία και την ερμηνεία της.

Το Fashion&music Show, που φέτος παρουσιάζοντας από την Μαριέττα Χρουσαλά (δείτε εδώ βίντεο με τα πρώτα τις λόγια) ήταν ευκαιρία της νεαρής τραγουδίστριας να δείξει το ταλέντο της και να κάνει την οικογένεια της περήφανη.

Στο Παρίσι η Δανάη Λιβιεράτου με τον σύντροφό της

Περήφανο όμως έκανε και το αγόρι της, με τον οποίο πέρασε μαζί όλο το καλοκαίρι, κάτι που είχε κάνει γνωστό η ίδια με μερικές αναρτήσεις της στα social media. Το ερωτευμένο ζευγάρι φαίνεται πως λατρεύει τα ταξίδια και αυτό αποδεικνύεται από τις συχνές εξορμήσεις του, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Με ακόμη ένα ταξίδι λοιπόν υποδέχτηκαν η Δανάη Λιβιεράτου και ο Pablo Miller το νέο έτος καθώς επισκέφθηκαν την πιο ρομαντική πόλη, το Παρίσι. Η Δανάη Λιβιεράτου μάλιστα μοιράστηκε κάποιες φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους από το ταξίδι τους ενώ σε ένα από τα στιγμιότυπα, το ζευγάρι ανταλλάσσει ένα παθιασμένο φιλί.

«Καινούρια μέρα, καινούρια όνειρα», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η όμορφη τραγουδίστρια.

Μάλιστα, πριν από μερικές μέρες, δημοσίευσε άλλη μία φωτογραφία αλλά όχι με το αγόρι της της αλλά με τον άντρα που την μεγάλωσε, συγκεντρώνοντας πληθώρα από like και σχόλια στο προφίλ της (δείτε εδώ την φωτογραφία με τον μπαμπά της).