Σπάνια τους βλέπουμε μαζί: Η τρυφερή φωτογραφία της Δανάης Λιβιεράτου με τον μπαμπά της, Λάμπη

Τα χαμόγελά τους τα λένε όλα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP / Instagram / Δανάη Λιβιεράτου
NDP / Instagram / Δανάη Λιβιεράτου

Ο Λάμπης Λιβιεράτος και η Εύη Αδάμ έχουν αποκτήσει μαζί δύο κόρες. Παρόλο που οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή, πάντα έχουν ως προτεραιότητα τα παιδιά τους και έτσι είναι δίπλα τους σε κάθε τους βήμα. Πρόσφατα, μάλιστα, η μικρή τους κόρη πήρε πτυχίο και το πρώην ζευγάρι ξαναβρέθηκε για χατίρι της.

Μάλιστα, μετά την λήξη του Madwalk 2022 by Serkova και την προβολή του μέσα από την συχνότητα του Mega, που είδαμε πολλούς διάσημους τραγουδιστές, παρουσιαστές και μοντέλα να συμμετέχουν (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες) αξίζει να γίνει λόγος για την πρωτοεμφανιζόμενη, Δανάη Λιβιεράτου, την μεγαλύτερη κόρη του τραγουδιστή.

Το Fashion&music Show, που φέτος παρουσιάζοντας από την Μαριέττα Χρουσαλά (δείτε εδώ βίντεο με τα πρώτα τις λόγια) ήταν ευκαιρία της νεαρής τραγουδίστριας να δείξει το ταλέντο της και να κάνει την οικογένεια της περήφανη.

Η Δανάη Λιβιεράτου, η κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου, λοιπόν, τραγούδησε για πρώτη φορά στη σκηνή του MadWalk 2022 κι έκλεψε τις εντυπώσεις. Συγκεκριμένα, η νεαρή τραγούδησε στο fashion show του 5226 by Celia Kritharioti και καταχειροκροτήθηκε για τη σκηνική της παρουσία και την ερμηνεία της.

Η σπάνια φωτογραφία του Λάμπη Λιβιεράτου με την κόρη του, Δανάη

Οι δημόσιες κοινές εμφανίσεις, ωστόσο, της οικογένειας είναι ελάχιστες και η μόνη εικόνα που υπάρχει με την Δανάη και κάποιο από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας είναι μία φωτογραφία κατά την οποία ο πατέρας της της δίνει ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο.

Αυτό αποφάσισε να το αλλάξει η νεαρή κοπέλα, δημοσιεύοντας άλλη μία με τον άντρα που την μεγάλωσε, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, συγκεντρώνοντας πληθώρα από like και σχόλια στο προφίλ της.

Δανάη Λιβιεράτου Λάμπης Λιβιεράτος
Instagram / Δανάη Λιβιεράτου