Συνεχίζει ακάθεκτος ο Πρίγκιπας Χάρι - Αποκάλυψε σε εκπομπή το παρατσούκλι του μορίου του

Άφωνοι όλοι στο πλατό!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συνεχίζει ακάθεκτος ο Πρίγκιπας Χάρι - Αποκάλυψε σε εκπομπή το παρατσούκλι του μορίου του

Ο Πρίγκιπας Χάρι είναι θέμα σχολιασμού σε Ευρώπη και Αμερική μετά τις αποκαλύψεις που έκανε στο βιβλίο του σχετικά με την βασιλική οικογένεια, την απόφαση του να αφήσει τα καθήκοντα του και να μετακομίσει με την Μέγκαν Μαρκλ και τα παιδιά τους, αλλά και για το θάνατο της μητέρας του, Πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Επίσης, στο βιβλίο του αποκαλύπτει τον άγριο τσακωμό με τον αδερφό του στο σπίτι του εξαιτίας των όσων ακούγονταν για την σύζυγό του.

Συγκεκριμένα στο βιβλίο του - όπως έχει διαρρεύσει - ο Χάρι γράφει για την συνάντηση που είχε με τον Ουίλιαμ για να μιλήσουν για την σχέση τους η οποία πλέον έχει καταστραφεί μετά τα όσα έχουν γίνει και ειπωθεί, όμως ο Πρίγκιπας έφτασε στο σπίτι του αδερφού του σε έξαλλη κατάσταση (δείτε την φωτογραφία που είχε προδώσει τις σχέσεις τους).

Ο Ουίλιαμ παραπονέθηκε για την Μέγκαν, ενώ από πλευράς του ο Χάρι του είπε πως έλεγε όσα γράφει ο Τύπος και είναι πολύ απογοητευμένος από την συμπεριφορά του.

Χάρι Μέγκαν Μαρκλ

Όταν του απάντησε ο Ουίλιαμ πως απλώς θέλει να τον βοηθήσει και ο Χάρι του είπε «Μιλάς σοβαρά; Να με βοηθήσεις; Συγγνώμη - έτσι το λες αυτό; Να με βοηθήσεις;», τότε ο Πρίγκιπας έγινε έξαλλος και τον έβρισε. Φοβισμένος τότε ο δεύτερος πήγε προς την κουζίνα με τον αδερφό του να τον ακολουθεί.

«Ουίλι, δεν μπορώ να σου μιλήσω όταν είσαι έτσι» του είπε ο Χάρι, και τότε ο Ουίλιαμ εξοργισμένος του επιτέθηκε. Όπως αφηγείται ο ίδιος, «Άφησε κάτω το νερό, με αποκάλεσε κάπως και μετά μου επιτέθηκε. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Τόσο γρήγορα. Με άρπαξε από τον γιακά, χαλώντας το κολιέ μου και με έριξε στο πάτωμα. Προσγειώθηκα στο μπολ του σκύλου, το οποίο έσπασε κάτω από την πλάτη μου, με τα κομμάτια να με κόβουν. Έμεινα εκεί για μια στιγμή, ζαλισμένος και μετά σηκώθηκα στα πόδια μου και του είπα να φύγει».

Ο Χάρι γράφει, επίσης, ότι ο Ουίλιαμ τον παρότρυνε να ανταποδώσει τα χτυπήματα, επικαλούμενος τους καυγάδες που είχαν όταν ήταν παιδιά, όμως αρνήθηκε να το κάνει. Ο Ουίλιαμ έφυγε και στη συνέχεια επέστρεψε «δείχνοντας μετανιωμένος και ζητώντας συγγνώμη», ενώ προσπαθούσε να του εξηγήσει πως δεν του επιτέθηκε.

Οι αποκαλύψεις του Πρίγκιπα Χάρι για το παρατσούκλι του μορίου του

Ο Πρίγκιπας Χάρι λοιπόν συνεχίζει τις σπαρταριστές αποκαλύψεις. Αυτή την φορά καλεσμένος στην αμερικανική εκπομπή "The Late Show" με τον Στίβεν Κόλμπερτ, μετά από σχετική ερώτηση δε δίστασε να αποκαλύψει το παρατσούκλι του μορίου του.

Το μόριο του το φωνάζει «Todger» (Πιπίλα), εξηγώντας ότι ένιωσε τον τραυματισμό του από τον παγετό, μετά την επιστροφή του από την Αρκτική.