«Είμαι ορκισμένη γεροντοκόρη, δεν έχω...» - Η αποκαλυπτική δήλωση της Τζοϋς Ευείδη για την προσωπική της ζωή

Ο δημοσιογράφος έμεινε με το στόμα ανοιχτό!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Είμαι ορκισμένη γεροντοκόρη, δεν έχω...» - Η αποκαλυπτική δήλωση της Τζοϋς Ευείδη για την προσωπική της ζωή

Το πρωί της Παρασκευής (13/1) στην πριωνή εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκαν οι δηλώσεις από την συνέντευξη της Τζοϋς Ευείδη. Η γνωστή ηθοποιός που πρόσφατα είχε αναφερθεί στον Μάρκο Σεφερλή και στην άποψη που έχει για αυτόν (δείτε εδώ τα λόγια της) μίλησε για την προσωπική της ζωή και την ανάγκη της για την υποκριτική, μετά από τόσο καιρό απουσίας, λόγω πανδημίας.

Να υπενθυμίσουμε ότι η ηθοποιός, είχε αναφερθεί στο παρελθόν στην σχέση της με τον Μανώλη Κλωνάρη. Μάλιστα, δεν δίστασε να εξηγήσει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στη δουλειά της τα τελευταία χρόνια, καθώς δεν την προσεγγίζουν εύκολα για νέες συνεργασίες.

«Χρόνια έχει να μου χτυπήσει ο έρωτας την πόρτα! Δεν στερήθηκα από φλερτ, είμαι χορτάτος άνθρωπος. Από όλα έχω ζήσει. Είμαι χορτασμένη. Δεν είναι πια τα πράγματα όπως ήταν. Δεν μπορείς να ερωτευτείς. Να γνωρίσεις που; Παλιά βγαίναμε έξω και γνωρίζαμε κόσμο» εξομολογήθηκε αρχικά.

Και απάντησε για τον ηθοποιό: «Είναι φίλος μου πολύ», με τον παρουσιαστή να επιμένει: «Νόμιζα ότι ήσασταν μαζί στη ζωή». «Άντε καλέ… Σταμάτα, τι λες… μεγάλη γυναίκα. Με ηθοποιό δεν θα κάνω ποτέ σχέση», συμπλήρωσε εκείνη με χιούμορ.

Η αποκαλυπτική δήλωση της Τζοϋς Ευείδη για την προσωπική της ζωή και η αντίδραση του δημοσιογράφου

Η Τζοϋς Ευείδη, λοιπόν, έκανε δηλώσεις για την προσωπική της ζωή και όχι μόνο, στις τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, όπως σε αυτή του Alpha. Η ίδια υποστήριξε ότι θέλει να βρίσκεται στους θεατρικούς χώρους και την χαροποιεί ιδιαίτερα, που συμμετέχει πλέον, μετά από τόσο καιρό, αδράνειας, λόγω της πανδημίας, όπως κα πολλοί ακόμη.

Σχετικά με την προσωπική της ζωή και εάν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο πρόσωπο στην ζωή της, απάντησε αρνητικά και δήλωσε χωρίς να διστάσει ότι είναι ορκισμένη γεροντοκόρη και ότι δεν έχει κάποιον σύντροφο, κάτι που δεν την πειράζει, με τα όσα ανέφερε.

Πιο συγκεκριμένα, η Τζοϋς Ευείδη είπε χαρακτηριστικά: «Με αυτό το θέατρο, το δικό μου "φλουρί" είναι αυτό που ζούμε εδώ. Μου έλειψε πάρα πολύ όλο αυτό εδώ που ζούμε». και συνέχισε με χιουμοριστικό τρόπο η Σοφία Βογιατζάκη λέγοντας της, ότι πίστευε πως το "φλουρί" της είναι τα κατοικίδια της, οι γάτες και τα σκυλάκια της.

Μετά η ηθοποιός, ανέφερε ότι «Δεν είναι το "φλουρί" μου αυτό. Είμαι ορκισμένη γεροντοκόρη και δεν έχω ούτε σύντροφο».

Σοκαρισμένος ο δημοσιογράφος την ρώτησε αν είναι αλήθει ακαι αυτή του απάντησε ευθέως, χωρίς να διστάσει λεπτό.