«Απέφευγα να πάω στο Δελφινάριο, προτιμούσα να σερβίρω» - "Κόλαφος" η Τζόυς Ευείδη

Τι έκανε μετά το "Ρετιρέ";

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Απέφευγα να πάω στο Δελφινάριο, προτιμούσα να σερβίρω» -

Η Τζόυς Ευείδη, η οποία πρόσφατα αποκάλυψε για την αλήθεια για την προσωπική της ζωή, βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής της ΕΡΤ, Στούντιο 4, την Δευτέρα 17/10, και μίλησε για την καριέρα της και τους ρόλους της στην τηλεόραση όλα αυτά τα χρόνια.

Σε πολλές συνεντεύξεις της η ίδια έχει αποκαλύψει πως δεν χτυπάει το τηλέφωνό της εύκολα για δουλειές και αυτή τη φορά εξήγησε πως δεν της αρέσει να ζητάει μόνη της δουλειά, γιατί ντρέπεται και γι' αυτό περιμένει να το κάνουν οι άλλοι για εκείνη. Παρόλα αυτά, τόνισε πως όταν έπρεπε να διαλέξει ανάμεσα στο να παίξει στο Δελφινάριο ή να σερβίρει, διάλεξε το δεύτερο, και αν μην είχε σχέση με την υποκριτική.

"Τα καρφιά" της Τζόυς Ευείδη για το Δελφινάριο

«Είμαι κομπλεξική, ντρέπομαι να πάω να ζητήσω δουλειά. Γενικά δεν ζητάω. Δεν έχω πάρει τηλέφωνο ποτέ. Είχα πάει όμως γονυπετής στον Λειβαδά να με πάρει στο θέατρο, τα αρχαία χρόνια. Ήθελα να δουλέψω, ήμουν γύρω στα 27-28. Μου έκανε τη ζωή ποδήλατο. με λυπήθηκε και με πήρε στη δουλειά.

Εγώ καλά πέρασα στη ζωή μου. Ήταν επιτυχία το Ρετιρέ. Το θέατρο δεν έπαιρνε της… μόδας. Ο Κιμούλης με βοήθησε πιο πολύ από όλους. Μετά άρχισε να ανοίγει η δουλειά. Τον εαυτό μου τον μαστιγώνω καθημερινά. Τότε ήμασταν άνεργοι ηθοποιοί που δουλεύαμε σερβιτόροι. Μετά το Ρετιρέ δούλεψα ως σερβιτόρα βέβαια. Παντού δούλευα. Είχα πάρα πολλές προτάσεις ως σερβιτόρα. Αν είχα τις ίδιες προτάσεις και ως ηθοποιός, θα ήμουν η Βουγιουκλάκη», αποκάλυψε.

«Απέφευγα να πάω στο “Δελφινάριο”, προτιμούσα να σερβίρω. Να μου πεις καλά να πάθεις», κατέληξε.

Το ξέσπασμα της ηθοποιού για το τηλεοπτικό της μέλλον

Η Τζόυς Ευείδη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, το πρωί της Πέμπτης 26/5 και μίλησε ακομπλεξάριστα για την καριέρα της στην τηλεόραση και γενικότερα στον χώρο της υποκριτικής, αλλά και για τις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει δεχθεί, ενώ στο παρελθόν έχει προχωρήσει σε περισσότερες δηλώσεις για το θέμα.

«Ναι, καλέ. Όλοι δεν έχουμε δεχθεί; Φυσικά», είπε για την άσχημη συμπεριφορά των συναδέλφων που μπορεί να έχει αντιμετωπίσει κατά καιρούς και εξήγησε πως δρα μέχρι τώρα: «Κάνω υπομονή, βασικά, για να μη με πούνε σκύλα, τι να κάνεις».

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το τηλεοπτικό της μέλλον απάντησε με μία δόση χιούμορ και ειρωνείας, λέγοντας πως σε αντίθεση με την μυθοπασία εκείνη δεν "ανεβαίνει": «Εγώ πάλι είμαι στα κάτω μου. Δεν είχα καμία πρόταση. Λες να πέρασε η μπογιά μου; Δεν αποκλείεται. Μου δίνει πολύ χαρά να νιώθω ξοφλημένη. Ερώτηση είναι αυτή που μου κάνεις μωρ' τρελή;».

«Δεν ανήκω στην κατηγορία των ηθοποιών που βγάλανε πάρα πολλά λεφτά, να το ξέρετε αυτό. Ή ήμουνα μικρή για να τα πάρω, γιατί όταν είσαι μικρός δεν μπορείς να κάνεις κασέ», κατέληξε έπειτα.