Ντυμένες στα μαύρα και κοιτώντας χαμηλά - Έφτασαν στο δικαστήριο για τη δίκη Φιλιππίδη Αναστασοπούλου, Παπαχαραλάμπους και Δροσάκη 

Σήμερα 13/1 η εισαγγελική πρόταση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ - ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ - ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος να υπενθυμίσουμε πως κατηγορείται για μία πράξη βιασμού και δύο απόπειρες. Μάλιστα, το πρωί της Παρασκευής 13/01, η Λένα Δροσάκη με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους έφτασαν στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για να είναι παρούσες όταν ανακοινωθεί η πρόταση της εισαγγελέως για την υπόθεση του.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν μερικές μέρες πραγματοποιήθηκε και η απολογία του ηθοποιού, όπου υποστήριξε στο δικαστήριο ότι δεν έχει βιάσει ποτέ καμία γυναίκα και έδωσε τη δική του εκδοχή για τις κατηγορίες ενώ φυσικά αναφέρθηκε στους Σπύρο Μπιμπίλα, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους (διαβάστε εδώ την απολογία του).

‘Όπως ανέφερε μάλιστα ο Γιάννης Πουλόπουλος: «Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του, υπάρχει πολύ μεγάλη αγωνία για το αποτέλεσμα της δίκης, παρόλα αυτά, αισθάνται λυτρωμένος γιατί έδιωξε το βάρος της σιωπής, 2 ετών. Η γυναίκα του υπήρξε πάντα στυλοβάτης της οικογένειας και του ίδιου».

Για το αν έχει δεχτεί τηλεφωνήματα συμπαράστασης από συναδέλφους, αποκάλυψε ο δημοσιογράγος: «Πέρα από την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που μιλούν τακτικά μαζί του και πέρα από τους συναδέλφους και στη γειτονιά και στο χωριό του, έχει δεχθεί συμπαράσταση».

Έφτασαν στο δικαστήριο για τη δίκη Φιλιππίδη Αναστασοπούλου, Παπαχαραλάμπους και Δροσάκη

Η σημερινή μέρα είναι αρκετά κρίσιμη καθώς η πρόταση της εισαγγελέως μπορεί να είναι εκείνη που θα καθορίσει αν ο ηθοποιός- σκηνοθέτης είναι ένοχος ή αθώος, όμως υπάρχει και η πιθανότητα, το δικαστήριο να μην κάνει δεκτή τη συγκεκριμένη πρόταση.

Οι δικηγόροι των δυο πλευρών αναμένεται την επόμενη εβδομάδα να ξεκινήσουν τις αγορεύσεις τους και έπειτα θα ακολουθήσει η τελική απόφαση του δικαστηρίου.