«Είναι πικραμένος επειδή τα project που πρότεινε...» - Η "πληρωμένη" απάντηση του Κοκλώνη στον Λαζόπουλο μετά το κράξιμό του

Δεν μάσησε τα λόγια του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Ένα νέο podcast πραγματοποίησε ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος δεν διστάζει να σχολιάσει με τον δικό του αιχμηρό τρόπο διάφορα ονόματα της επικαιρότητας. Αυτή τη φορά, λοιπόν, στο επίκεντρο της προσοχής του βρέθηκε η Μιμή Ντενίση και ο Νίκος Κοκλώνης.

Όσον αφορά την ηθοποιό, αναφέρθηκε στην ταινία Σμύρνη μου Αγαπημένη (δείτε εδώ τι είπε) ενώ όσον αφορά τον παραγωγό και για παρουσιαστή, μίλησε για την επιτυχία που έκανε το J2US (δείτε εδώ ποιοι το νίκησαν).

«Πώς έχει γίνει αυτός ο λαός τόσο μ@λ@κ@ς να κάθεται να παρακολουθεί έναν πάνθεον ηλιθίων που το απασχολούν μετά από δύο χρόνια πανδημίας, όπου χάσαμε τις συντεταγμένες, όπου πιάνουμε να ξαναπιάσουμε τη ζωή, ενώ μέσα μας είμαστε ερείπια και να ακούς όλη μέρα τον Κοκλώνη. Θα τρελαθώ…» ήταν όλα όσα είπε ο Λάκης Λαζόπουλος για τον Νίκο Κοκλώνη.

Η απάντηση του Κοκλώνη στον Λαζόπουλο

Ο παραγωγός, μάλιστα, θέλησε να δώσει την δική του απάντηση την οποία πρόβαλε η εκπομπή «Πρωινό μας» σήμερα 13/1.

«Καταρχάς στεναχωρήθηκα πιο πολύ με όσα είπε για τη Μιμή Ντενίση παρά για εμένα. Προφανώς ο κύριος Λαζόπουλος είναι πικραμένος επειδή τα τηλεοπτικά project που πρότεινε στην εταιρεία παραγωγής barking well απορρίφθηκαν από τους σταθμούς που τα εξέτασαν στη συνέχεια», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης.