«Έχει μία διεστραμμένη αυτοπεποίθηση! Δεν μπορεί μια πατάτα να...» - Ασύλληπτο "άδειασμα" Λαζόπουλου σε Ντενίση

«Εμπίπτει στα όρια του παραλογισμού και...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Έχει μία διεστραμμένη αυτοπεποίθηση! Δεν μπορεί μια πατάτα να...» - Ασύλληπτο

Δίχως τέλος φαίνεται πως είναι η κόντρα του Λάκη Λαζόπουλου και της Μιμής Ντενίση, η οποία μάλιστα αναζωπυρώθηκε ξανά με αφορμή αυτή την φορά τις τελευταίες δηλώσεις του ηθοποιού. Συγκεκριμένα, ο Λάκης Λαζόπουλος σχολίασε με τον δικό του σατιρικό τρόπο τις δηλώσεις που έκανε η ηθοποιός για την ταινία της, «Σμύρνη μου αγαπημένη».

Η ίδια βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Στο κέντρο» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην εν λόγω ταινία, όπου προβλήθηκε σε 700 αίθουσες στις ΗΠΑ αλλά και στην πολιτική.

«Ξεκίνησε από το Μετ, το Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης, το οποίο δεν προβάλλει ταινίες και για μένα ήταν φοβερά τιμητικό. Το ότι δέχτηκε να παρουσιάσει την ταινία, ήταν μετά από πρόταση του ΟΗΕ.

Είναι αυτό το νυφικό που είχα ετοιμάσει για τον γάμο μου με τον Αντώνη Τρίτση που έφυγε από τη ζωή και δεν μπόρεσα να το φορέσω ποτέ και έμεινε στην ντουλάπα. Και όταν έγραφα τον αποχαιρετισμό του ερωτευμένου ζευγαριού, σκέφτηκα ότι αυτό το κορίτσι ξέρει ότι δεν θα δει τον αγαπημένο της, ας φορέσει κάτι που δεν έκανα εγώ.

Υπάρχει πιθανότητα να το δούμε στο Netflix. Πρέπει να παιχτεί σε πολλές χώρες ακόμη και όταν τελειώσει η προβολή από εκεί, να πάει σε μία πλατφόρμα. Συζητάμε με πλατφόρμες και με ανθρώπους στο Χόλιγουντ που την είδαν και τους άρεσε πάρα πολύ», είπε χαρακτηριστικά η Μιμή Ντενίση (δείτε εδώ το βίντεο με ολόκληρη την συνέντευξή της).

Τα "καρφιά" του Λάκη Λαζόπουλου για την Μιμή Ντενίση

Με αφορμή τα λεγόμενά της, λοιπόν, ο Λάκης Λαζόπουλος σχολίασε:

«Έκανε αυτή την ταινία και δηλαδή ήθελα εγώ να βγω να το πω, αλλά πρόλαβε η ίδια να το πει (ότι η ήταν για Όσκαρ). Δεν είναι φυσιολογικό ότι το “Σμύρνη μου αγαπημένη” δεν πήγε στα Όσκαρ. Έπρεπε να πάει στα Όσκαρ, το καταλαβαίνουμε όλοι αυτό έτσι; Το καταλαβαίνετε έτσι; Είναι ανώμαλο αυτό ότι δεν πήραν στην “Σμύρνη μου Αγαπημένη” στα Όσκαρ. Δηλαδή στάσου, η Ντενίση κάνει τη Σμύρνη.

Έχει ένα φαλακρός φαντασίωση ότι έχει μαλλιά, είναι μέσα στα πλαίσια των φαντασιώσεων. Το να έχει απαίτηση ο φαλακρός να συμμετέχει σε διαγωνισμό χτενίσματος για την ανάδειξη της κομμωτικής τέχνης, παρακάμπτει τα όρια της φαντασίωσης, εμπίπτει στα όρια του παραλογισμού και της διεστραμμένης αυτοπεποίθησης. Έχει μία διεστραμμένη αυτοπεποίθηση η Μιμή Ντενίση. Δεν μπορεί με μία πατάτα να θες να κάνεις τον μανάβη.

Είναι η ευγενική σάτιρα που κάνω, είδατε πόσο γλυκά της τα λέω;» (δείτε τι είπε και εκείνη πρόσφατα για τον ηθοποιό).