«Ένα κέρατο που είχες φάει στο...» - Το αποκάλυψε για πρώτη φορά ο Δημήτρης Μακαλιάς και αιφνιδίασε την καλεσμένη του

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Ένα κέρατο που είχες φάει στο...» - Το αποκάλυψε για πρώτη φορά ο Δημήτρης Μακαλιάς και αιφνιδίασε την καλεσμένη του

Το πρωί της Πέμπτης (13/1) στην εκπομπή του Open, «ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε καλεσμένη η Σύλβια Δεληκούρα. Η γνωστή ηθοποιός που πριν από λίγους μήνες άλλαξε τα μαλλιά της (δείτε εδώ το αποτέλεσμα) μίλησε για όλους και για όλα.

Βέβαια, ο Δημήτρης Μακαλιάς περίμενε μέχρι να τελείωσει η συνέντευξη της και να την ρωτήσει κάτι που όλοι θα ήθελαν να μάθουν, κάτι που έφερε σε λίγο άβολη θέση την ηθοποιό, που όλοι αγαπάμε.

Η Σύλβια Δεληκούρα στο παρελθόν, είχε μιλήσει στην Όλγα Λαφαζάνη και στην κάμερα του Happy Day και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην στιγμή που της έσπασαν τα νερά.

Αναφορικά με την βοήθεια που της προσφέρει ο Δημήτρης Λιόσης στις δουλειές του σπιτιού, η ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά:: «Ο άντρας μου κάνει μια ιδιαίτερη δουλειά, διότι δουλεύει βράδυ. Φεύγει στις 12 και γυρνάει στις 11 το πρωί. Αλλά βοηθάει πάρα πολύ, όποτε μπορεί διαβάζει τον μικρό. Είναι ιχθυέμπορος, ωστόσο εμείς δεν τρώμε καθόλου ψάρια. Είναι τρελό αυτό που θα πω, αλλά του έλεγα να βγάζει τα ρούχα, πριν μπει στο σπίτι».

Επίσης, αποκάλυψε πως στην εγκυμοσύνη πήρε 27 κιλά τα οποία έχασε σε τρία χρόνια. «Μου είχαν μείνει 10 κιλά για να χάσω, λίγο στενοχωρήθηκα που δεν έφευγαν. Τα έχασα και τώρα με την καραντίνα τα πήρα.

Μέχρι τον όγδοο μήνα ήταν να γεννήσω φυσιολογικά, μετά υπήρξε ένα μικρό προβληματάκι και μου είπε ο γιατρός να γεννήσω με καισαρική. Μου είχαν δώσει την ώρα και ενώ δεν ασχολούμαι με τα ζώδια, βλέπω αν γεννηθεί την ώρα που εγώ θα γεννούσα, θα είχε έναν συγκεκριμένο ωροσκόπο. Κλειδώθηκα στο μπάνιο για να αργήσω, η μαία μας έπαιρνε τηλέφωνο. Το καθυστερούσα». Δείτε εδώ μάλιστα μια πολύ γλυκιά δήλωση που έκανε ο γιος της!

undefined

Η ερώτηση του Δημήτρη Μακαλιά στην Σύλβια Δεληκούρα

Ο Δημήτρης Μακαλιάς, την αιφνιδίασε πριν το φινάλε και τη ρώτησε, σχετικά με μια απιστία που είχε βιώσει στο παρελθόν. Αν και η Σύλβια Δεληκούρα ήταν αρνητική στο να πει την ιστορία, τελικά την ανέφερε σαν… ταινία και μιλούσε στο τρίτο πρόσωπο.

Όπως καταλάβαμε, όταν η Σύλβια ήταν 21 ετών επέστρεψε στο σπίτι που έμενε με τον τότε σύντροφό της, τον οποίο έπιασε στα… πράσα. Μάλιστα, λίγο πριν φύγει, έξαλλη, πήρε τα ρούχα και των δύο και τα πέταξε από το μπαλκόνι.