Γυμνάζεται με τον σύντροφο της Μελίνας, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη - Το βίντεο της Βανδή με πασίγνωστη τραγουδίστρια

Άριστες σχέσεις με τον αγαπημένο της κόρης της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γυμνάζεται με τον σύντροφο της Μελίνας, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη - Το βίντεο της Βανδή με πασίγνωστη τραγουδίστρια

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα Νικολαΐδη καθώς έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη ο οποίος είναι γυμναστής και ιδιοκτήτης γυμναστηρίου στα νότια προάστια (δείτε εδώ τα "καυτά" φιλιά τους).

Όποτε έρχεται η Μελίνα στην Ελλάδα (δείτε εδώ τι σπουδάζει στο Λονδίνο) επισκέπτεται φυσικά και το γυμναστήριό του και περνούν μαζί όσο περισσότερο χρόνο μπορούν μαζί, προσπαθώντας να αναπληρώσουν τον χαμένο χρόνο και συχνά δημοσιεύουν και φωτογραφίες τους στα social media, με το κοινό να τους αποθεώνει και να ζει το ειδύλλιό τους μαζί τους, από μακριά.

Μάλιστα πριν μερικές μέρες, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μία αποκάλυψη για το ζευγάρι μέσα από την εκπομπή της στο κανάλι του ALPHA, Happy Day, εξηγώντας ποια είναι η σχέση του αγοριού της νεαρής κοπέλας με τον πεθερό του, Ντέμη Νικολαΐδη.

«Τον έχει γνωρίσει και έχει πάρει την έγκριση. Ο Αλέξανδρος πηγαίνει συχνά στο Λονδίνο και περνούν υπέροχα. Είναι πολύ αγαπημένοι» και το youweekly επιβεβαιώνει πως η συνάντησή τους πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες και το κλίμα ήταν πολύ θετικό ανάμεσά τους.

Η Δέσποινα Βανδή γυμνάζεται με τον σύντροφο της κόρης της, Μελίνα

Όμως και η Δέσποινα Βανδή από ότι φαίνεται τρέφει μεγάλη συμπάθεια στο πρόσωπό του μιας και κανονίζει την καθημερινή της γυμναστική μαζί του. Το μεσημέρι της Παρασκευής 13/1 μάλιστα η τραγουδίστρια επισκέφθηκε το γυμναστήριο του Αλέξανδρου και έκανε την καθημερινή της προπόνηση μαζί με την Έλλη Κοκκίνου!

Φυσικά, η τραγουδίστρια δημοσίευσε κι ένα κοινό τους βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.