Στο γυμναστήριο η Ελένη Φουρέιρα - Πώς είναι το σώμα της στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Δεν σταματά την αγαπημένη της συνήθεια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Eleni Foureira
Instagram / Eleni Foureira

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Ελένη Φουρέιρα, η οποία σε λίγο καιρό θα κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της μωράκι, καρπό του έρωτα της με τον Αλμπέρτο Μποτία. Το ζευγάρι ανυπομονεί για τον ερχομό του και είναι έτοιμοι να απολαύσουν την νέα τους καθημερινότητα.

Να σημειώσουμε πως η Ελένη βρίσκεται στον 7ο μήνα και οι τοίχοι έχουν αρχίσει να βάφονται σε γαλάζιο χρώμα καθώς όπως σας έχουμε αποκαλύψει ήδη εμείς μέσα από Vanda's blog του Youweekly.gr, η Ελένη Φουρέιρα σε 4 μήνες το πολύ θα φέρει στον κόσμο ένα αγοράκι, το οποίο σίγουρα θα κάψει πολλές καρδιές.

Βέβαια, τις πληροφορίες αυτές αναμένουμε πως και πως να τις επιβεβαιώσει ή διαψεύσει το ζευγάρι στο baby shower, το οποίο θα είναι σκέτη υπερπαραγωγή (δείτε εδώ πότε θα γίνει).

Όσον αφορά το ενδεχόμενο του γάμου, το ζευγάρι δε φαίνεται και πολύ πρόθυμο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο η Ελένη όσο και ο Αλμπέρτο είναι εκ πεποιθήσεων κατά του γάμου και δεν πιστεύουν ότι η επισημοποίηση της σχέσης τους φέρνει την ευτυχία.

Γυμνάζεται και στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της η Ελένη Φουρέιρα

Μέχρι τότε η Ελένη Φουρέιρα δεν αποχωρεί τις αγαπημένες της συνήθειες, όπου μια από αυτές είναι φυσικά η γυμναστική καθώς προσέχει πολύ τη διατροφή της για αυτό και διατηρεί ένα εντυπωσιακό κορμί.

Μάλιστα, η Ελένη Φουρέιρα δημοσίευσε σήμερα, Παρασκευή 13/1 ένα Instagram story μέσα από το οποίο έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους πως δεν σταματά λεπτό την προπόνησή της, για αυτό και δεν φαίνεται να έχει παραπάνω κιλά.

Όπως βλέπουμε, λοιπόν, στην φωτογραφία, η ίδια ποζάρει μπροστά από τον καθρέφτη, φορώντας τα αθλητικά της ρούχα ενώ φαίνονται τα όργανα γυμναστικής που χρησιμοποιεί (δείτε εδώ και μια εντυπωσιακή της φωτογραφία με φόρεμα, γούνα και τακούνια που προκάλεσε χαμό).

Γυμνάζεται και στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της η Ελένη Φουρέιρα