«Παρίστανα την Ελένη Μενεγάκη» - Η σοκαριστική αποκάλυψη πασίγνωστης ηθοποιού

Την ξέρετε πολύ καλά!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Mια πολύ γνωστή και αγαπημένη στο κοινό ηθοποιός παραχώρησε ειλικρινή και πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή Ελένη, η οποία προβλήθηκε την Παρασκευή 13/1 από τη συχνότητα του Mega.

Μεταξύ των όσων παρέθεσε η ηθοποιός για τη ζωή και το επάγγελμα της μίλησε πολύ τρυφερά και για την κόρη της Αφροδίτη Λιάντου, η οποία κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο της ηθοποιίας.

«Η σχέση με την κόρη μου ήταν εξαιρετικά αρμονική πάντα. Ταιριάζουμε πολύ ως χαρακτήρες. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός αναμεσά σε εμένα και στην κόρη μου γι’ αυτό και όταν την ανταγωνίζονται δύσκολα μπορεί να το αντιμετωπίσει», είπε η ηθοποιός για τη σχέση της με την κόρη της.

Ο λόγος για την Εβελίνα Παπούλια, η οποία αναφορικά με τα πρώτα χρόνια της στο χώρο τα θυμάται και μιλάει με νοσταλγία για αυτή με την ηθοποιό να δηλώνει ευτυχής σχετικά με τις επιλογές και τις σειρές, που έπαιξε μέχρι σήμερα (δείτε εδώ την Παπούλια μαζί με την Αφροδίτη και το σύντροφό της).

Ενδιαφέρουσα ήταν μάλιστα και η αποκάλυψη, που έκανε η Εβελίνα σχετικά με τη σύγκριση που δέχτηκε την περίοδο, που έπαιζε στους Δύο ξένους, καθώς την συνέκριναν με την Ελένη Μενεγάκη.

Η αποκάλυψη της Εβελίνας Παπούλια για τη σύγκριση που δεχόταν

«Αν γυρίσω τον χρόνο πίσω θα πω μπράβο σε πολλές επαγγελματικές επιλογές μου. Οι Δύο ξένοι ήταν μια τόσο καλή σειρά γιατί ήταν μια κωμωδία που σε έκανε να γελάς. Είναι ο ρόλος που με έκανε πρωταγωνίστρια.

Εξαιτίας του ρολού μου στους Δυο ξένους, μου έλεγαν για πάρα πολλά χρονιά ότι παρίστανα την Ελένη Μενεγάκη και ήταν πολύ βαρύ αυτό. Νιώθω ότι πλέον δεν έχω να αποδείξω τίποτα στον επαγγελματικό μου χώρο, ενώ στο παρελθόν ένιωθα ανασφάλεια», είπε η Εβελίνα Παπούλια.