Κάλεσε το θυρωρό για να τον αποφύγει - Η αντίδραση της Μπακοδήμου σε ερώτηση για το Σεργουλόπουλο

Τι συμβαίνει ανάμεσα στους δύο παρουσιαστές;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κάλεσε το θυρωρό για να τον αποφύγει - Η αντίδραση της Μπακοδήμου σε ερώτηση για το Σεργουλόπουλο

Η Μαρία Μπακοδήμου επέστρεψε μετά τα Χριστούγεννα στην εκπομπή ''Γειά σου'', που παρουσιάζει στον ΣΚΑΪ, στην οποία μάλιστα έγιναν αλλαγές με σκοπό να ανέβουν και τα νούμερα τηλεθέασης (δείτε εδώ πως τα πήγε).

Η κάμερα του Πρωινού, την έπιασε την Παρασκευή 13/1 την ώρα, που η παρουσιάστρια ετοιμαζόταν να μπει στο πάρκινγκ του καναλιού με σκοπό την προετοιμασία της εκπομπής για το ερχόμενο Σ/Κ.

Η ίδια έκανε κάποιες δηλώσεις ωστόσο την είδαμε να έρχεται σε δύσκολη θέση όταν ερωτήθηκε για τον πρώην συνεργάτη της, Φώτη Σεργουλόπουλο, ο οποίος πολύ πρόσφατα μίλησε με τα καλύτερα για εκείνη:

«Η Μαρία είναι πολύ μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου. Αυτή η συνεργασία με έκανε αυτό που είμαι σήμερα και με έμαθε να συνεργάζομαι και να ξέρω να σέβομαι τον άλλον, να δίνω την προτεραιότητα στον άλλον. Μόνο έτσι μπορείς να κάνεις δίδυμο. Αυτό που κάναμε τότε στο πρωινό ήταν καινοτόμο για την εποχή του και έδωσε πάσα σε όλα τα υπόλοιπα. Κάναμε αυτό που γουστάραμε, ήμασταν και φίλοι», είχε πει ο Φώτης Σεργουλόπουλος για τη Μαρία Μπακοδήμου.

Η Μπακοδήμου από τη μεριά της όμως δε θέλησε να κάνει κάποια τοποθέτηση παρά την επιμονή του δημοσιογράφου, με την ίδια να καλεί επίμονα το φύλακα να της ανοίξει την πόρτα για να αποχωρήσει.

Το σχόλιο της Μαρίας Μπακοδήμου για τον Φώτη Σεργουλόπουλο

«Θα κλείσει η πόρτα. Ωραία πράγματα», είπε η Μαρία Μπακοδήμου.