Γειά σου: Δεύτερη ημέρα στον αέρα του ΣΚΑΙ η Μαρία Μπακοδήμου μετά τις αλλαγές - Τι τηλεθέαση έκανε

Τι έδειξε το δυναμικό κοινό στις 8/1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γειά σου: Δεύτερη ημέρα στον αέρα του ΣΚΑΙ η Μαρία Μπακοδήμου μετά τις αλλαγές - Τι τηλεθέαση έκανε

Η Μαρία Μπακοδήμου μπορεί να έκανε ένα χρόνο αποχή από την τηλεόραση, ωστόσο επέστρεψε δυναμικά στις επάλξεις το 2017 όταν υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την εταιρία παραγωγής Acun Medya για το talent show «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» και μία θέση στη κριτική επιτροπή του πέμπτου κύκλου που προβλήθηκε από τον ΣΚΑΪ.

Τον Ιανουάριο του 2018 ανανέωσε τη συνεργασία της με το σταθμό και την εταιρία παραγωγής, για τη παρουσίαση του reality «Power Of Love» που προβλήθηκε από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Ιούνιο του ίδιο έτους. Τη σεζόν 2018-2019 συμμετείχε στον έκτο κύκλο του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» ξανά ως κριτής ενώ παρουσίασε και το δεύτερο κύκλο του «Power Of Love».

Το 2019 πήρε μεταγραφή για το κανάλι OPEN. Εκεί, παρουσίασε αρχικά το τηλεπαιχνίδι «Ένας για όλους!» τη σεζόν 2019-2020. Έπειτα, συμμετείχε ως κριτής στο μουσικό show «Just the 2 Of Us» για τους κύκλους 3-5 και τη σεζόν 2020-2021 παρουσίασε το reality μόδας «Style Me Up!».

Πλέον όμως την βλέπουμε στον ΣΚΑΙ, με την ίδια να παρουσιάζει την εκπομπή «Γειά σου» στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Πως τα πάει σε τηλεθέαση η Μπακοδήμου στο Γειά σου του ΣΚΑΙ

Λόγω των χαμηλών ποσοστών που σημείωσε η εκπομπή, στο κανάλι πήραν την απόφαση να κάνουν μεγάλες αλλαγές με σκοπό την άνοδο. Πλέον από αυτό το Σ/Κ προβάλλεται στις 12 το μεσημέρι, ενώ στο πάνελ είχε μια νέα προσθήκη, την οποία η παρουσιάστρια υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά.

Την πρώτη ημέρα των αλλαγών λοιπόν έκανε διψήφια ποσοστά, ωστόσο χθες 8/1 την δεύτερη ημέρα έπεσε πάλι στα μονοψήφια σημειώνοντας 8,4% (τέταρτα 7.6 - 7.6 - 7.7 - 10.3 - 9.9 - 8.8 - 7.1).

Να σημειωθεί ωστόσο πως πλέον που έχει αλλάξει και η θεματολογία τους κατά πολύ, μιας και έχουν ακόμη και spoiler του Survivor All Star, έχουν πολλές δυνατότητες να ανέβουν τα ποσοστά.

Μεσημεριανή ζώνη

  • ΣΚΑΙ: Γεια σου 8,4
  • OPEN: Λάβα 3,2
  • ALPHA: Καλύτερα δε γίνεται 15,6
  • ΕΡΤ: 2 στη 1 2,1

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.