Γειά σου: Επέστρεψε στον ΣΚΑΙ - Το νέο πρόσωπο που υποδέχτηκε η Μπακοδήμου στο πλευρό της

Τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γειά σου: Επέστρεψε στον ΣΚΑΙ - Το νέο πρόσωπο που υποδέχτηκε η Μπακοδήμου στο πλευρό της

Στον ΣΚΑΙ επέστρεψε η Μαρία Μπακοδήμου για το 2023 και υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής Γειά σου ένα νέο πρόσωπο μετά τις αλλαγές που αποφάσισε να κάνει το κανάλι με σκοπό την άνοδο των ποσοστών τηλεθέασης που είναι πολύ χαμηλά.

Μάλιστα λίγο πριν την επιστροφή της εκπομπής ο ΣΚΑΙ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά που έγραφε μεταξύ άλλων: «Η Μαρία Μπακοδήμου λέει «Γεια σου» στο 2023 σε νέα ώρα και υποδέχεται τον Νίκο Μουτσινά που κάνει ποδαρικό ως καλεσμένος στην εκπομπή, το Σάββατο 7 Ιανουαρίου στις 12.00! Νέα χρονιά για το πρωινό του Σαββατοκύριακου στον ΣΚΑΪ, με νέα ματιά, lifestyle, επικαιρότητα, πλούσιο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, αποκλειστικά θέματα αλλά και μπόλικο… Survivor».

Πολλά λοιπόν ονόματα δέχτηκαν πρόταση να βρεθούν στο πλευρό της παρουσιάστριας μετά τις αποχωρήσεις οι οποίες ήταν "δυνατές", ανάμεσα τους και ο Γιώργος Μαυρίδης (δείτε το λόγο που τα "'έσπασαν") μετά τις αποχωρήσεις που είδε η εκπομπή.

Το νέο πρόσωπο του Γειά σου και τα πρώτα λόγια της Μπακοδήμου

«Χρόνια πολλά, καλή χρονιά! Να είμαστε καλά, να είμαστε υγιείς και να είναι μια χρονιά, την οποία θα τη φτιάξουμε μόνοι μας όσο γίνεται καλύτερα», είπε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου άκρως εντυπωσιακή φορώντας ένα πουά κοντό φόρεμα με ανοιχτό μπούστο και ψηλά πέδιλα.

Σε κάθε εμφάνιση της η παρουσιάστρια τραβά όλα τα βλέμματα πάνω της με το look της, αφού αγαπάει τα κολακευτικά ρούχα που αναδεικνύουν την άψογη σιλουέτα της.

Λίγα λεπτά αργότερα υποδέχτηκε στο τηλεοπτικό πλατό το νέο μέλος της εκπομπής της. Ο λόγος για την Νάνσυ Παραδεισανού η οποία συμμετείχε στο J2US, ενώ έχει συνεργαστεί με πολλά και σημαντικά πρόσωπα της τηλεόρασης όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στην τηλεόραση.