Γειά Σου: Τι τηλεθέαση έκανε η εκπομπή της Μπακοδήμου μετά τον σάλο που έγινε με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Βρέθηκε στο επίκεντρο όλη την εβδομάδα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γειά Σου: Τι τηλεθέαση έκανε η εκπομπή της Μπακοδήμου μετά τον σάλο που έγινε με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Πρώτο θέμα συζήτησης ήταν αυτή την εβδομάδα η Μαρία Μπακοδήμου και η εκπομπή Γεια Σου, μετά την απόφαση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου να μην δώσει το παρών το προηγούμενο Σαββατοκύριακο καθώς δεν προώθησε την εμφάνισή της η παραγωγή (δείτε εδώ το ξέσπασμά της).

Όλες οι εκπομπές έσπευσαν να σχολιάσουν την εξέλιξη αυτή, ενώ η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου απάντησε σε μία μία ξεχωριστά.

Η Μπέττυ Μαγγίρα, υποστήριξε τη Μαρία Μπακοδήμου και την εκπομπή της, λέγοντας: «Εμείς μπορεί να κάνουμε ένα τρέιλερ από την προηγούμενη μέρα και να προαναγγείλουμε τον καλεσμένο, μπορεί όμως και να μην το κάνουμε. Συνήθως οι καλεσμένοι το κάνουν από μόνοι τους. Έχει τύχει και εγώ να πάω σε εκπομπή και να κάνω και εγώ το βίντεό μου για τους followers να με δουν στην εκπομπή.

Δεν είναι δεδομένο ότι τους καλεσμένους σώνει και καλά μια εκπομπή πρέπει να τους προαναγγείλει για να φτάσεις στο σημείο να ακυρώσεις γιατί εγώ θεωρώ ότι αν σε περιμένει μια εκπομπή και φτάνεις σε σημείο να ακυρώσεις την εμφάνισή σου, εγώ το θεωρώ απαράδεκτο».

Φυσικά η μεγαλύτερη συζήτηση ξεκίνησε όταν το θέμα σχολίασε η Αφροδίτη Γραμμέλη μέσα από τη στήλη της στο Πρώτο Θέμα. Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου της απάντησε με πολύ έντονο τρόπο (δείτε εδώ τι της είπε), ενώ η τηλεκριτικός με τη σειρά της έδωσε τις δικές της απαντήσεις (δείτε εδώ όλα όσα είπε στο Πρωινό Μας).

Η τηλεθέαση του Γεια Σου της Μαρίας Μπακοδήμου

Μία εβδομάδα λοιπόν μετά από τον χαμό που σημειώθηκε, η Μαρία Μπακοδήμου επέστρεψε στην εκπομπή της, και απάντησε με ισοπεδωτικό τρόπο στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου (δείτε εδώ τι της είπε).

Η εκπομπή της, σημείωσε κατά μέσο όρο στο δυναμικό κοινό 5,9% (4,5 - 9,8 - 4,5 - 8,1 - 5,7 - 6,5 - 6,3 - 4,7 - 3,8 - 2,9).

Μεσημεριανή ζώνη

  • ΣΚΑΙ: Γεια σου 5.9
  • STAR: Dot 5.4
  • ALPHA: Kitchen Lab 10.9
  • ALPHA: Καλύτερα δε γίνεται 16.1
  • MEGA: Αχ αυτή η γυναίκα μου 13,1
  • ΑΝΤ1: Πέτα την φριτέζα (Ε) 10,5
  • ΕΡΤ: 2 στη 1 1,6
  • ΜΕGA: Fishy 8,3

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.