«Εμφανίστηκες σε όλη την ελληνική τηλεόραση» - Η πρώτη ισοπεδωτική δήλωση της Μπακοδήμου στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Μετά την παρεξήγησή των δύο κυριών

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Εμφανίστηκες σε όλη την ελληνική τηλεόραση» - Η πρώτη ισοπεδωτική δήλωση της Μπακοδήμου στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Τις τελευταίες ημέρες μια νέα παρεξήγηση έχει απασχολήσει τις εκπομπές και τα πάνελ, η οποία αφορά στα ονόματα της Μαρίας Μπακοδήμου και στης Ευρυδίκης Παπαδοπούλου.

Η δεύτερη ενώ ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Γειά σου στον ΣΚΑΪ αποφάσισε να μην παρευρεθεί, καθώς θεώρησε ότι δεν είχε την κατάλληλη προώθηση από την παραγωγή σχετικά με τη συνέντευξη, που αναμενόταν να κάνουν.

Έτσι λοιπόν, την τελευταία στιγμή η Παπαδοπούλου δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή και στη συνέχεια σχολιάστηκε αρνητικά από πολλά πρόσωπα και πάνελ (δείτε εδώ τα καρφιά της Αφροδίτης Γραμμέλη σχετικά με την κίνηση της Ευρυδίκης).

Η Μαρία Μπακοδήμου, που είναι άμεσα εμπλεκόμενη με το ζήτημα, που δημιουργήθηκε έκανε τις πρώτες και ίσως τελευταίες σχετικές δηλώσεις της το Σάββατο 10/12 θέλοντας να δώσει τέλος στο θέμα (δείτε εδώ αν θα πάει σε δεύτερη φάση η Ευρυδίκη στο Γειά σου).

Η απάντηση της Μαρίας Μπακοδήμου στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

«Όποτε θες Ευρυδίκη μου, εγώ τον έχω καταλάβει τον ρόλο σου. Είπες να έρθεις, δεν ήρθες και ταυτόχρονα, αντί να παρουσιαστείς σε μια εκπομπή, εμφανίστηκες σε όλη την ελληνική τηλεόραση. Τα έκανες κουλουβάχατα. Όλοι μιλάνε για σένα.

Εμένα, αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι, είναι μια εκπομπή της Φαίης που έπαιξε απόσπασμα αυτών που είπε η Ευρυδίκη για την Αφροδίτη, μπροστά στην Αφροδίτη. Και εμείς, το λογοκρίναμε, δεν το παίξαμε όλο. Εμείς, μια άλλη εκπομπή, προστατεύσαμε την Αφροδίτη. Παράλογο», είπε η Μαρία Μπακοδήμου.