«Να προσέξει μην δαγκώσει τη γλώσσα της...» - Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου "άδειασε" την Αφροδίτη Γραμμέλη στο Πρωινό Μας

«Ξεχνάει πως τρώει ψωμί από τα ριάλιτι»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Να προσέξει μην δαγκώσει τη γλώσσα της...» - Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Ένα σχόλιο που έκανε η Αφροδίτη Γραμμέλη για την απόφαση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου να μην παραστεί στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου (δείτε εδώ για ποιο λόγο δεν πήγε), ήταν αρκετό για να δημιουργήσει μία νέα κόντρα στην τηλεόραση (αυστηρή με την απόφασή της αυτή ήταν και η Μπέττυ Μαγγίρα).

Η γνωστή τηλεκριτικός και συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά στην εκπομπή Πρωινό Μας, αναφέρθηκε στις εκπομπές που προσπαθούν να «πιάσουν» τους παίκτες ριάλιιτ προκειμένου να πάρουν μία μόνο δήλωση.

«Κάπως έτσι ένιωσαν σπουδαίοι οι απανταχού παίκτες ριάλιτι. Οι οποίοι φυσικά έχουν κάθε δίκιο να νιώθουν έτσι, όταν δέκα τουλάχιστον εκπομπές τους ακολουθούν κατά πόδας, τους παρακαλάνε για μία δήλωση και κάνουν την τρίχα τριχιά. Και κάπως έτσι φτάσαμε σε σημείο μία παίκτρια ριάλιτι να ακυρώσει στο παρά πέντε την συμμετοχή της σε εκπομπή γιατί δεν την προανήγγειλαν. Καλά να πάθουμε όλοι. Εμείς το προκαλέσαμε αυτό.

Δοξάσαμε την υποκουλτούρα και τώρα αντιλαμβανόμαστε τις συνέπειες. Αναρωτιέμαι τι θα γίνονταν όλοι αυτοί αν δεν τους καλούσε κάποια εκπομπή. Πόσο πιο καλή τηλεόραση θα είχαμε και πώς θα είχαν μπει όλοι στην θέση που τους αρμόζει. Αλλά ποιος τολμάει; Ελάχιστοι», έγραψε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος στην στήλη της στο Πρώτο Θέμα, με τη στήλη της να προκαλεί και την αντίδραση του Γιωρίκα Πιλίδη (δείτε εδώ το βαρύ σχόλιο που έκανε).

Η απάντηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου ήρθε λίγο μετά με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram (δείτε εδώ τι έγραψε), ενώ πριν από λίγες ώρες, η κάμερα της εκπομπής Πρωινό Μας, τη συνάντησε και θέλησε να τη ρωτήσει εκ νέου για το θέμα, με την ίδια να μην χαρίζεται στην Αφροδίτη Γραμμέλη, και να τονίζει πως οφείλει να ζητήσει συγγνώμη (δείτε εδώ πώς της απάντησε αργότερα η τηλεκριτικός).

Τα σχόλια της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου για την Αφροδίτη Γραμμέλη

«Θεωρώ πως κάποιοι, όπως η κυρία Γραμμέλη, βρήκαν το πάτημα να βγάλουν την εμπάθειά τους. Χαρακτήρισε τους παίκτες ριάλιτι, υποκουλτούρα αλλά προφανώς ξεχνάει η ίδια πως πέρυσι ήταν σχολιάστρο σε ένα καθαρό, σκληρό ριάλιτι. Και επίσης ξεχνάει πως τρώει ψωμί από τα ριάλιτι και πως συντηρεί την υποκουλτούρα.

Δεν μετανιώνωνγια τίποτα γιατί εγώ δεν είπα κάτι, η κυρία Γραμμέλη βρήκε το πάτημα για να δείξιε την εμπάθειά της προς το πρόσωπό μου. Αυτό που είπε ήταν πολύ υποτιμητικό. Χρωστάει μία συγγνώμη σε όλους τους παίκτες ριάλιτι γιατί κανείς δεν έχει δώσει το δικαίωμα σε καμία τηλεκριτικό να κουνάει το δάχτυλο. Απορώ πώς έκανε αυτή τη δήλωση μιας και το κανάλι στο οποίο δουλεύει έχει ριάλιτι. Θα πρέπει να βάλει ειρήνη και αγάπη στη ψυχή της, ας προσέξει να μην δαγκώσει τη γλώσσα της γιατί θα φαρμακωθεί. Η κυρία Γραμμέλη δεν κάνει ούτε ντοκιμαντέρ, ούτε μιλάει για πιάνο και γαλλικά, ούτε για όπερα, για να μπορεί να διαχωρίσει τον εαυτό της από την υποκουλτούρα», είπε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.