Αντί για "Γειά σου" είπε "Αντίο" - Τι συνέβη με Μαρία Μπακοδήμου και Γιώργο Μαυρίδη

Γιατί δεν θα συνεργαστούν στην εκπομπή του ΣΚΑΙ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Πολλά ήταν τα ονόματα που δέχτηκαν πρόταση από την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου με τίτλο "Γειά σου" στον ΣΚΑΙ, με σκοπό να ενταχθούν στο πάνελ της και να βοηθήσουν έτσι ώστε να ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης, που κυμαίνονται σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Το αρχικό πλάνο, να κάνουν δηλαδή μια εντελώς διαφορετική εκπομπή με χαλαρή θεματολογία, ενάντιας σε όλα τα άσχημα γεγονότα των τελευταίων χρόνων δεν πέτυχε με αποτέλεσμα να κάνουν τεράστιες αλλαγές σε πρόσωπα και θέματα.

Ήδη έχουν αποχωρήσει αρκετά άτομα μπροστά από τις κάμερες, ενώ από την έναρξη τώρα της εκπομπής μετά τα Χριστούγεννα, θα δούμε νέα πρόσωπα να εντάσσονται στο πλευρό της Μαρίας Μπακοδήμου...

Τι συνέβη με Μαυρίδη και Μπακοδήμου στον ΣΚΑΙ

Ένα από τα πρόσωπα που είχε δεχτεί πρόταση ήταν ο Γιώργος Μαυρίδης. Ένας άνθρωπος της τηλεόρασης που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό και γνωρίζει από τηλεόραση καθώς έχει παρουσιάσει εκπομπές και έχει συμμετάσχει σε ριάλιτι.

Παρόλα αυτά όμως ενώ υπήρξαν αρκετές συζητήσεις τελικά η συνεργασία αυτή δεν θα γίνει και έτσι δεν θα τον δούμε στο πάνελ της εκπομπής "Γειά σου" το Σάββατο 7 Ιανουαρίου που θα επιστρέψει στις οθόνες μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έγιναν γνωστές και κυκλοφορούν στο διαδίκτυο οι λόγοι ήταν οικονομικοί, αφού η παραγωγή δεν μπόρεσε να καλύψει τις ανάγκες του παρουσιαστή (δείτε ποια άλλη τηλεπερσόνα δέχτηκε πρόταση και το αποκάλυψε).

Από την άλλη ωστόσο έδωσαν τα χέρια με την Νάνσυ Παραδεισανού που πέρασε με επιτυχία το δοκιμαστικό. Στο πλευρό της Μαρίας Μπακοδήμου επίσης θα βρίσκεται ο Ισίδωρος Φίκαρης και ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας.