«Να τον κοιτάξω στα μάτια και να του πω...» - Το ξεκαθάρισμα του Μπιμπίλα στον Πέτρο Φιλιππίδη

Κάποτε ήταν καλοί φίλοι!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Να τον κοιτάξω στα μάτια και να του πω...» - Το ξεκαθάρισμα του Μπιμπίλα στον Πέτρο Φιλιππίδη

Ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 την Παρασκευή 13/1 με τον ηθοποιό να κάνει αποκαλύψεις για τη ζωή, την καριέρα του αλλά φυσικά και το ρόλο του ως πρόεδρος του ΣΕΗ.

Ο ηθοποιός τελευταία παρευρίσκεται σε πολλές εκπομπές κάνοντας δηλώσεις για τα φλέγοντα ζητήματα, που αφορούν τους ηθοποιούς αλλά και το metoo, που πήρε μεγάλη έκταση στην Ελλάδα.

Μάλιστα έχει απασχολήσει ιδιαίτερα με όσα έχει δηλώσει για τον Πέτρο Φιλιππίδη με τους δύο να είναι πολύ καλοί φίλοι στο παρελθόν, ωστόσο μετά τις καταγγελίες, που έγιναν στον δεύτερο είδαμε τον Μπιμπίλα να καταθέτει ενάντια του στο δικαστήριο, αφού όπως έχει πει είναι το δίκαιο (δείτε εδώ τι προτείνει η εισαγγελέας για τον ηθοποιό).

«Δεν θα σχολιάσω τίποτα απ’ όλα όσα είπε ο Πέτρος στη δίκη. Ο κάθε άνθρωπος, είτε επειδή νομίζει έτσι αυτός, είτε επειδή του το επέβαλλαν οι αμειβόμενοι δικηγόροι, έχει δικαίωμα να λέει αυτό που πιστεύει ότι θα του κάνει καλό. Από εκεί και πέρα δεν θα σχολιάσω τι είπε ο Πέτρος, τι είπε ο για μένα, τι είπε για την Τουμασάτου, για τη μία και την άλλη.

Δεν με ενοχλεί τίποτα. Εγώ όλους μπορώ να τους κοιτάξω στα μάτια. Δεν με ενδιαφέρει τι είπε ο Πέτρος Φιλιππίδης για μένα, δεν θέλω να με ρωτάει κανείς γι αυτό. Λέτε να μην ήταν πλήγμα για μένα όλη αυτή η ιστορία;», είχε πει ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Οι νέες δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Αισθάνομαι μια γενική αγκαλιά αγάπης να με περιβάλλει. Βέβαια, τον τελευταίο καιρό με τα γεγονότα του #metoo, κάποιοι ένιωσαν ότι δεν είμαι τόσο φίλος τους αλλά εγώ τους έχω μέσα στην καρδιά μου άσχετα με το τι έχει γίνει.

Εγώ μπορεί να έχω φυλάξει ένα κομμάτι της καρδιάς μου ακόμα και για τους ανθρώπους που μπορεί να έχουν κατηγορηθεί για πάρα πολύ άσχημα πράγματα αλλά δεν είμαι από αυτούς τους ανθρώπους που θα μπορούσα να δικαιολογήσω έναν φίλο μου για πράγματα επιλήψιμα.

Όταν ήρθε αυτή η κρίσιμη ώρα, έπρεπε σε αυτή τη ζυγαριά να πάω από τη μία ή από την άλλη πλευρά. Εγώ διάλεξα την πλευρά των βασανισμένων ανθρώπων. Στην τελευταία δίκη με την πολύωρη κατάθεση μου, θεωρώ ότι ήταν ένα από τα πιο δύσκολα κομμάτια της ζωής μου που δεν θα το ξεχάσω και ποτέ.

Μη νομίζετε ότι όλα αυτά είναι εύκολα. Μη νομίζετε ότι δεν είναι πλήγματα στη ζωή μου να βλέπω φίλους μου να γκρεμίζονται. Ελπίζω ότι μετά τη δίκη, κάποια στιγμή, θα βρεθούμε και, αν και ο Πέτρος είπε ότι κανείς δεν μπορεί να με κοιτάξει στα μάτια, εγώ μπορώ να τον κοιτάξω στα μάτια και να του πω πολλά πράγματα», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.