«Ήταν τα πιο ωραία 3,5 χρόνια της ζωής μου...» - Η συγκίνηση της Κώνστα για το χωρισμό της από τον Κωνσταντάρα

Τι απάντησε ο ίδιος;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ήταν τα πιο ωραία 3,5 χρόνια της ζωής μου...» - Η συγκίνηση της Κώνστα για το χωρισμό της από τον Κωνσταντάρα

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η Έλενα Κώνστα βρέθηκαν καλεσμένοι την Παρασκευή 13/1 στο τηλεπαιχνίδι της κρατικής τηλεόρασης ''Ο πιο αδύναμος κρίκος'' με την κοινή παρουσία του πρώην ζευγαριού να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως ο δημοσιογράφος και η ραδιοφωνική παραγωγός υπήρξαν για περίπου 3,5 χρόνια ζευγάρι με τη σχέση τους να λήγει και τον Λάμπρο μάλιστα σύντομα να προχωράει παρακάτω.

«Εννοείται πως δεν είναι όλα ρόδινα, προσπαθήσαμε πάρα πολύ για να έχουμε αυτή τη σχέση (που έχουμε τώρα). Ούτε κάτι φιλικό είναι. Δεν νομίζω ότι είμαστε φίλοι με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Είμαστε δυο άνθρωποι που έχουμε αγαπηθεί πάρα πολύ και συνεχίζουμε και αγαπιόμαστε.

Όταν ήταν μόνος του την Πρωτοχρονιά εννοείται ότι ήταν με την οικογένειά μου. Δεν θα τον άφηνα μόνο του.
Έχει μια κοπέλα έχω μάθει αλλά δεν θα φτάσουμε στο σημείο να τη γνωρίσω. Θα πάρω σπίτι μου μία από τις γάτες του γιατί δεν πολυτρώει, είναι στεναχωρημένη.

Δεν έχω κάνει σχέση μετά τον Λάμπρο. Δεν μου έχει βγει ακόμα. Με ένα δυο ανθρώπους που έχω βγει είχαν θέμα, ήθελαν να με ξεκόψουν από τον Λάμπρο και έβαλα τα όριά μου», δήλωνε πριν από περίπου έναν χρόνο η Έλενα Κώνστα.

Σήμερα οι σχέσεις τους είναι καλές και πολιτισμένες κάτι, που άλλωστε φάνηκε και από τη στήριξη της Έλενας στο πρόσωπο του Λάμπρου όσο ήταν στο Survivor και μάλιστα ενώ ήταν σε σχέση με άλλη γυναίκα (δείτε εδώ τις έντονες δηλώσεις της).

Μέσα από την κοινή τους αυτή παρουσία στο παιχνίδι φαίνεται - αν και χωρισμένοι - να κρατάνε το χιούμορ ανάμεσα τους, με την Έλενα να κάνει ζήλειες για το πρόσωπο, που γνώρισε ο Κωνσταντάρας μετά από εκείνη.

Οι δηλώσεις της Έλενας Κώνστα για τη σχέση της με το Λάμπρο Κωνσταντάρα

Τ.Τ.: Εννοείται ότι ο Λάμπρος είναι πρώην σας που δεν το ήξερε κανείς;

E.K.: Ναι, κανείς.

Λ.Κ.: Αν δεν ήξερε κάποιος, τώρα το έμαθε.

Ε.Κ.: Όχι, ευτυχώς διαλέγω καλά παιδιά και κλείνει ο κύκλος πολύ ωραία. Για τα πράσα, τώρα, ήταν επειδή δεν μπορούσα να θυμηθώ τη λέξη αυτούσια και ήθελα να την πω λίγο περιφραστικά.

Τ.Τ. Ρε, άστε τα πράσα τώρα. Πόσο καιρό ήσασταν με τον Λάμπρο;

Ε.Κ.: Τρεισίμησι χρόνια. Ήταν τα πιο ωραία τρεισίμησι χρόνια της ζωής μου.

Τ.Τ.: Και; Γιατί χωρίσατε;

E.K.: Χωρίσαμε γιατί πρέπει να παντρευτεί και να κάνει παιδιά και αυτός. 43 έφτασε! Άντε! Εγώ έχω πολύ μεγάλη καρδιά και, όταν αγαπάω, σκέφτομαι το καλό του άλλου και όχι το δικό μου.