Survivor 5: Στο πλευρό του Κωνσταντάρα η πρώην σύντροφός του - «Μην ακούσω κακό λόγο για τον Λάμπρο»

Μπορεί να έχουν χωρίσει, ωστόσο είναι φανατική θαυμάστριά του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Στο πλευρό του Κωνσταντάρα η πρώην σύντροφός του - «Μην ακούσω κακό λόγο για τον Λάμπρο»

Μπορεί να έχουν χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο η Έλενα Κώνστα διατηρεί άριστες έπαφες με τον πρώην σύντρόφο της, Λάμπρο Κωνσταντάρα και δείχνει φανερά την στήριξή της, όσο εκείνος βρίσκεται στο Survivor.

Η ίδια μίλησε το πρωί της Κυριακής (9/1) στην εκπομπή Τι λες τώρα και αναφέρθηκε τόσο στα σχόλια του Βαλάντη προς εκείνον όσο και για το αν θα την δούμε να μπαίνει στο παιχνίδι.

Οι δηλώσεις της Κώνστα για τον Κωνσταντάρα και το Survivor 5

«Είναι τέλειος, όπως τον περίμενα, είναι φανταστικός. Με στεναχώρησε αυτό που είπε ο Βαλάντης. Μην ακούσω κακό λόγο για τον Λάμπρο, καλύτερα να πουν για εμένα. Ο Λάμπρος δεν έχει πει τίποτα για κανέναν.

Έχουμε πολύ αγαπησιάρικες σχέσεις με τον Λάμπρο, τον αγαπώ πολύ. Του προσέχω το σπίτι και τις γάτες. Μόνο εγώ έχω τα κλειδιά του σπιτιού του. Δεν είμαι ¨μία πρώην¨, είμαι η Έλενα για όσους μας ξέρουν. Το “πρώην” υποβαθμίζει τη σχέση μας.

Έχω κάνει κουβέντα και ήμουν αρνητική. Προς το παρόν δεν θα με δείτε εκεί».

Μελαχρινή καλλονή και ηθοποιός - Αυτή είναι η κούκλα σύντροφος του Λάμπρου Κωνσταντάρα

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είναι ένας από τους παίκτες του Survivor 5 που έχει συγκεντρώσει πολλές θετικές αντιδράσεις, τόσο για τον τρόπο που απαντάει όσο και για τις αγωνιστικές του ικανότητες. Ωστόσο, υπάρχουν πράγματα για αυτόν που δεν γνωρίζαμε, όπως για παράδειγμα πως έχει σύντροφο πίσω στην Ελλάδα.

Πρόκειται για μελαχρινή καλλονή που είναι ηθοποιός και αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί την παράσταση «ΣΙΝΕ». Σήμερα 29/12 έκανε δηλώσεις στην εκπομπή "Ποιος είναι πρωινιάτικα".

«Αγαπώ και εκτιμώ βαθιά τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και τον θαυμάζω. Είμαστε λίγο καιρό μαζί, θα δείξει», είπε αρχικά η Στεφανία Γκουρνέλου.

«Μου είπε ότι τον πήραν τηλέφωνο από την Acun Media και εκείνος στην αρχή νόμιζε ότι είναι για κάποιον συνεργάτη του, εγώ όμως το ήξερα. Εκείνος ήταν 50-50. Ήμουν σίγουρη ότι θα φύγει. Ετοιμάσαμε μαζί τις βαλίτσες του, ήθελε πολύ να πάει».

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν και ήθελαν την πρώην σύντροφο του να μπαίνει στο Survivor, η Στεφανία είπε: «Ξέρω ότι ο Λάμπρος με την πρώην σύντροφό του έχουν πολύ καλές σχέσεις. Δεν αγχώθηκα όταν έμαθα ότι ίσως μπει στο παιχνίδι».