Survivor 5: Ο Βαλάντης "κατακεραύνωσε" τον Κωνσταντάρα - «Είναι πολύ διπρόσωπος προσπάθησε να υπάρξει και πολιτικός»

Ο κακός χαμός στην παραλία των διασήμων

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Ο Βαλάντης

Το αποψινό επεισόδιο του «Survivor 5» έδειξε από τα πρώτα κιόλας λεπτά πως οι εντάσεις καλά κρατούν στην παραλία των Διασήμων μετά από το τελευταίο συμβούλιο όπου είδαμε τον Βαλάντη να είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Βέβαια, ο ίδιος έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες με τον εκρηκτικό του χαρακτήρα.

Αυτή τη φορά αποφάσισε να έρθει σε κόντρα με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι πολύ διπρόσωπος! Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που το ζω, γνωριζόμαστε και παλιότερα… Το παιδί έχει μάθει να φέρεται έτσι, είναι η ζωή του έτσι. Είναι διπλωμάτης; Δεν ξέρω… Εγώ είμαι καθαρός. Για αυτό και πάντα τους φέρνω αντιμέτωπους με αυτά που λένε και αυτά που πράττουν και δεν μπορούν να μου απαντήσουν».

«Αλλάζουν συνεχώς τη συζήτηση όπως κάνουν οι πολιτικοί, γιατί ο Λάμπρος προσπάθησε να υπάρξει και πολιτικός οπότε το έχει στο αίμα του λίγο να διπλωματίζει. Εγώ δεν διπλωματίζω. Εγώ είμαι στρέιτ και όποιος με γουστάρει».

Από την άλλη, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας τοποθετήθηκε και ανέφερε: «Βρε τι λες; Τι λες; Τι λες; Είσαι καλά; Πήγαινε κάνε μια βόλτα! Τι λες; Μου είπες ότι σου έκανα επίθεση; Δεν σου έκανα παρά ανέφερα τις επιθέσεις που έκανς στους άλλους, αγόρι μου… Γιατί επιτέθηκες άδικα σε δύο ανθρώπους!

Δεν μείωσε έναν άνθρωπο λέγοντας «ποια είσαι εσύ Μυριέλλα»; Δεν είπες χθες «σε γράφω στα αρχ@ι@ μου»; Μη λες τώρα ότι εγώ έκανα επίθεση όταν αναφέρω τις επιθέσεις που κάνεις εσύ στους άλλους, κάνω αναφορά. Την έκανες σκουπίδι και απλά του ανέφερα»

Ο τσακωμός ανάμεσα σε Βαλάντη και Κωνσταντάρα στο Survivor 5

Μελαχρινή καλλονή και ηθοποιός - Αυτή είναι η κούκλα σύντροφος του Λάμπρου Κωνσταντάρα

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είναι ένας από τους παίκτες του Survivor 5 που έχει συγκεντρώσει πολλές θετικές αντιδράσεις, τόσο για τον τρόπο που απαντάει όσο και για τις αγωνιστικές του ικανότητες. Ωστόσο, υπάρχουν πράγματα για αυτόν που δεν γνωρίζαμε, όπως για παράδειγμα πως έχει σύντροφο πίσω στην Ελλάδα.

Πρόκειται για μελαχρινή καλλονή που είναι ηθοποιός και αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί την παράσταση «ΣΙΝΕ». Σήμερα 29/12 έκανε δηλώσεις στην εκπομπή "Ποιος είναι πρωινιάτικα".

«Αγαπώ και εκτιμώ βαθιά τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και τον θαυμάζω. Είμαστε λίγο καιρό μαζί, θα δείξει», είπε αρχικά η Στεφανία Γκουρνέλου.

«Μου είπε ότι τον πήραν τηλέφωνο από την Acun Media και εκείνος στην αρχή νόμιζε ότι είναι για κάποιον συνεργάτη του, εγώ όμως το ήξερα. Εκείνος ήταν 50-50. Ήμουν σίγουρη ότι θα φύγει. Ετοιμάσαμε μαζί τις βαλίτσες του, ήθελε πολύ να πάει».

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν και ήθελαν την πρώην σύντροφο του να μπαίνει στο Survivor, η Στεφανία είπε: «Ξέρω ότι ο Λάμπρος με την πρώην σύντροφό του έχουν πολύ καλές σχέσεις. Δεν αγχώθηκα όταν έμαθα ότι ίσως μπει στο παιχνίδι».