Τη βοηθάει με το μεγάλωμα των διδύμων - Το πρόσωπο που έχει μαζί της η Χριστίνα Μπόμπα

Το τρυφερό βίντεο στο Instagram

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης ανήκουν στα ζευγάρια, που λειτουργούν σε όλα μαζί, με κύρια προτεραιότητα τους το μεγάλωμα των δίδυμων κορών τους και το 2023.

«Νέα χρονιά! 2023 ευχές για μια μαγική χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές πολλές χαρούμενες στιγμές με όσους αγαπάμε! Σε εμάς το φλουρί το κέρδισαν τα κοριτσάκια μας!!! Έπεσε την ώρα που κόβαμε τα κομμάτια τους ανάμεσα τους ! Αυτό πάει να πει τύχη (πραγματικά δεν ήταν στημένο!) , εσάς ποιος το κέρδισε; Αγάπη και τα πιο θετικά vibes σε όλους», είχε γράψει η Χριστίνα Μπόμπα για την αλλαγή της χρονιάς.

Συχνά όμως τους βλέπουμε να λειτουργούν από κοινού και στα επαγγελματικά και σίγουρα να συνοδεύει ο ένας τον άλλο σε σημαντικές στιγμές και κοινωνικές περιστάσεις.

«Μας έχει περάσει από το μυαλό 1000 φορές να κάνουμε κάτι μαζί με την Χριστίνα αλλά η σκέψη από την υλοποίηση, απέχουν! Θα κάναμε κάτι για γονείς, αλλά να έχει λίγο τηλεθέαση, μην το βλέπαμε μόνοι μας», είχε πει ο Σάκης.

«Ο χρόνος με τα παιδιά είναι πολύ περιορισμένος! Στα δύσκολα θέλουν τη μαμά τους, στα παιχνίδια τον μπαμπά τους», είχε πει από τη μεριά της η Χριστίνα.

Στα social media και των δύο βλέπουμε να πρωταγωνιστούν οι δύο κόρες τους, οι οποίες από ότι φαίνεται ήρθαν στον κόσμο για να φέρουν την ευτυχία και σε όσους έχουν στη ζωή τους ο Σάκης και η Χριστίνα και κυρίως στους γονείς τους (δείτε εδώ την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία της Χριστίνας).

Η βόλτα της Χριστίνας Μπόμπα με τη μητέρα και τις κόρες της

Μέσα από μία ανάρτηση, που έκανε μάλιστα η Μπόμπα την Παρασκευή 13/1 στο λογαριασμό της στο Instagram είδαμε να κάνει μια πολύ όμορφη βόλτα στην παιδική χαρά με τα κορίτσια της, έχοντας μαζί στην παρέα τους τη μαμά της, η οποία ασχολούταν μόνο με τις εγγονές της.