«Περίμενα να μου κόψουν το ρεύμα...» - ''Κάγκελο'' στο Στούντιο 4 με την αποκάλυψη του Αναγνωστόπουλου

Τι συνέβη εν τέλει;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Περίμενα να μου κόψουν το ρεύμα...» - ''Κάγκελο'' στο Στούντιο 4 με την αποκάλυψη του Αναγνωστόπουλου

Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και η Νάνσυ Ζαμπέτογλου είναι δύο καλοί φίλοι και χρόνια συνεργάτες σε περιοδικά αλλά μέσα από την παρουσίαση εκπομπών.

Το τηλεοπτικό δίδυμο φέτος απολαμβάνουμε στην ΕΡΤ και στο Στούντιο 4 (δείτε εδώ την απάντηση καλεσμένης τους, που τους άφησε άναυδους) με τους δύο να αποκαλύπτουν μέσα από συνέντευξη τους για τη μετάβασή τους στην κρατική τηλεόραση:

«Επιλέξανε να έρθουμε στην ΕΡΤ γιατί μπορούσαμε να κάνουμε ακριβώς την εκπομπή που θέλαμε», είχε πει η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο να συμπληρώνει: «Εγώ δεν βάζω καν γιατί. Θα ρωτούσα κάποιον, γιατί να μην πας στην ΕΡΤ;».

«Θα σου πω τι μετράει στα νούμερα τηλεθέασης εδώ. Δεν θα κάνουμε τα πάντα για τα νούμερα τηλεθέασης εδώ. Αυτή είναι η ειδοποιός διαφορά. Αυτό δεν το σκεφτήκαμε, για να έρθουμε στην ΕΡΤ», κατέληξε η Νάνσυ.

Η χημεία τους είναι αδιαμφισβήτητη και ίσως και αυτός να είναι ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους, που πάντα καταφέρνουν να κλείνουν πολύ ενδιαφέροντες καλεσμένους.

Συχνά μάλιστα εκτός από τις αποκαλύψεις όσων κάθονται στον καναπέ τους, βλέπουμε και τους παρουσιαστές να μοιράζονται γεγονότα από τη δική τους ζωή, με την ιστορία του Αναγνωστόπουλου την Παρασκευή 13/1 να αφήνει τη Νάνσυ με ανοιχτό το στόμα.

Η προσωπική αποκάλυψη του Θανάση Αναγνωστόπουλου στο Στούντιο 4

«Έχω πάνω στο τραπεζάκι κάτι λογαριασμούς που λέω δόξα τω Θεώ έχω να τους πληρώσω. Είναι κι ένα θέμα αν δεν έχεις και λέω σε λίγο. Αυτό το σε λίγο μπορεί να μου πάρει 20 ημέρες. Ξέρω ότι θα μου πάρει βαριά ένα λεπτό.

Μιλώ για απλά πράγματα, τα οποία όταν δεν τα πληρώνεις, τα έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου. Είναι εκκρεμότητες αυτά και γενικά έχω βελτιωθεί σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό. Κάποτε όταν ήμουν μικρότερος, περίμενα να μου κόψουν το ρεύμα για να πάω το πρωί να πληρώσω. Μου φαινόταν φυσιολογικό. Για τέτοια αναβλητικότητα.

Φαντάσου ξεχνάς τις ουρές, αυτό το ρεζιλίκι που περιμένεις στις ουρές μην σου κόψουν το ρεύμα, πληρώνεις και παραπάνω. Σε αυτό τώρα αγγίζω την τελειότητα», είπε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.