Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

«Φόρα παρτίδα» - Ο λόγος που Ελισάβετ Σπανού έκανε μια μεγάλη αλλαγή στα social media της

«Δε χρειάζεται ούτε η μητέρα μου να τα βλέπει ούτε και ο πατέρας μου»

«Φόρα παρτίδα» - Ο λόγος που Ελισάβετ Σπανού έκανε μια μεγάλη αλλαγή στα social media της
News 13.01.2023 23:21
Από Ελένη Μήτση

Η Ελισάβετ Σπανού ήταν καλεσμένη στο Πρωινό μας την Παρασκευή 13/1 με την τραγουδίστρια να κάνει δηλώσεις για τη ζωή της, με μία να είναι εκείνη, που σόκαρε τη Φαίη Σκορδά και το πάνελ της (δείτε εδώ με ποιο πολύ γνωστό μοντέλο ήταν σε σχέση).

Η ίδια μοιράστηκε την προσωπική της ιστορία σε σχέση με την επαφή, που έχει με τα social media, η οποία μέχρι σήμερα φαίνεται να είναι πολύ καλή, ωστόσο έχει κάνει τροποποίηση, που δεν έχουν παρατηρήσει πολλοί.

Η ίδια μάλιστα έχει μάθει να δίνει σημασία σε πιο σημαντικά ζητήματα και να προστατεύεται από ότι την ενοχλεί, μετά ειδικά από το κομμάτι, που την ταλαιπωρεί σε σχέση με τη υγεία της:

«Είμαι από τους ανθρώπους που ταλαιπωρούνται με το έντερό τους, πάνω από 10 χρόνια. Κατευνάστηκε το όλο θέμα όταν ρύθμισα το θυροειδή μου. Έχω μάθει να ζω με αυτό και στην πάροδο των ετών είδα τι ενοχλεί το έντερό μου σε ό,τι αφορά στη διατροφή, και πώς πυροδοτείται. Όταν στρεσάρομαι έχω δει ότι πυροδοτείται.

Έχω μάθει να το διαχειρίζομαι, αλλά επηρεάζει τη ζωή μου από τη στιγμή που θα προσέξω τι θα φάω. Είναι πολύ δυσάρεστο να πονάς, να είσαι πρησμένος. Σχεδόν δεν ευχαριστιέσαι τίποτα. Ρυθμίστηκε πολύ η λειτουργία του εντέρου μου όταν ρυθμίστηκε καλά ο θυροειδής μου. Έχω πάει πολλές φορές απελπισμένη σε γιατρό για να μου πει πώς θα περάσει

Έχω καταλήξει ότι ακόμα και ο πιο καλός διατροφολόγος σου εντείνει το άγχος και σε στρεσάρει. Τα συμπτώματα δεν υποχωρούν όταν σταματήσεις να στρεσάρεσαι αν είναι σε ένταση. Σε εμένα δεν είχαν ποτέ δεν είχαν βοηθήσει ούτε τα προβιοτικά. Έχω πάρει κάποια αντιβιοτικά, τα οποία με βοήθησαν. Τελικά έμαθα να ζω και να το μαθαίνω, να μαθαίνω πώς λειτουργεί το έντερό μου, υπό ποιες συνθήκες και τι μπορώ να κάνω», είχε πει η Ελισάβετ Σπανού.

Με σκοπό λοιπόν να είναι πιο ήρεμη στην καθημερινότητά της, αλλά και να διατηρεί επαφή με τις κοινωνικές πλατφόρμες αποφάσισε να απενεργοποιήσει τα σχόλια στα social media της, μετά από σχόλια που λάμβανε.

Ο λόγος που η Ελισάβετ Σπανού απενεργοποίησε τα σχόλια στα social media της

«Απενεργοποιήσα τα σχόλια στο Instagram γιατί έμπαινε ο καθένας και έγραφε βλακείες ή με τάγκαραν χωρίς λόγο. Επειδή δεν υπάρχει λόγος ούτε να μου έρχονται ειδοποιήσεις συνέχεια στο κινητό μου ούτε και να ασχολούμαι με πράγματα που δεν με ενδιαφέρουν έσβησα τα σχόλια και τελείωσε.

Δεχόμουν πιο πολύ σεξιστικά σχόλια, τα οποία και με ενοχλούν πάρα πολύ. Σεξιστικά σχόλια, μην πω συγκεκριμένα τώρα… Δεν χρειάζεται! Για αυτό και τα απενεργοποίησα. Τα έγραφαν κανονικά, φόρα παρτίδα και δεν χρειάζεται ούτε η μητέρα μου να τα βλέπει ούτε και ο πατέρας μου», είπε η Ελισάβετ Σπανού.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 5: «Τα χρήματα από το παιχνίδι....» - Η αποκάλυψη της Ελισαβέτ Σπανού για τις απολαβές της

Ελισάβετ Σπανού για Survivor 5: "Με πήγαν στο νοσοκομείο γιατί..." - Το άγνωστο περιστατικό στον Άγιο Δομίνικο

Share