«Αφού σε βλέπω μωρέ»: Το ξεκαρδιστικό βίντεο του Σάκη Ρουβά με την Κάτια Ζυγούλη - Κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Η ανάρτηση στο Tik tok!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
NDPPHOTO / NDP PHOTO
NDPPHOTO / NDP PHOTO

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη είναι αδιαμφισβήτητα από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρια στην ελληνθική showbiz, παρά τις φήμες που ακούγονταν πριν από μερικούς μήνες (δείτε εδώ τον λόγο). Οι δυό τους μετρούν πάνω από 18 χρόνια δεσμού και έχουν 4 πανέμορφα παιδιά.

Συνέχεια τους βλέπουμε να κάνουν διάφορα πράγματα και δραστηριότητες μαζί, όπως και πριν από μερικές ώρες, που ο τραγουδιστής ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok, ένα βίντεο που έχει γίνει viral.

Το ξεκαρδιστικό βίντεο του Σάκη Ρουβά με την Κάτια Ζυγούλη

Ο Σάκης Ρουβάς αγαπάει το TikTok και μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του, ανταποκρίνεται στις "δοκιμασίες" της γνωστής πλατφόρμας και χρησιμοποιεί μερικά από τα πιο περιεργα και διασκεδαστικά φίλτρα.

Ένα από τα τελευταία φίλτρα που έχει κάνει την εμφάνισή του στο TikTok δείχνει το πρόσωπο που φιγουράρει στο βίντεο με κλειστά μάτια. Ο Σάκης Ρουβάς λοιπόν τραβώντας ένα selfie βίντεο έβαλε την Κάτια Ζυγούλη να κάτσει πίσω του και έχοντας δήθεν κλειστά μάτια της ζήτησε να δείχνει αριθμούς με το χέρι της.

Ο Σάκης Ρουβάς ανέδειξε τις «μαντικές» του ικανότητες με την Κάτια Ζυγούλη να αντιλαμβάνεται γρήγορα πως πρόκειται για κάποιο φίλτρο του TikTok. Η ίδια ξέσπασε σε γέλια με την αντίδρασή της να γίνεται μέσα σε λίγη ώρα viral.

«Το γέλιο της Κάτιας είναι ό,τι καλύτερο», έγραψε ο Σακης Ρουβάς στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Να υπενθυμίσουμε την πιο ερωτική και αγαπημένη φωτγοραφία μεταξύ Ρουβά και Ζυγούλη, από τις διακοπές τους, που αν μη τι άλλω φαινόταν ο έρωτας στα μάτια και των δύο.

«Είσαι το καλοκαίρι μου, ο ήλιος μου, το φως μου. Χρόνια πολλά αγάπη μου», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του ο καλλιτέχνης και πλήθος κόσμου έσπευσε να ευχηθεί με την σειρά του στα σχόλια της ανάρτησης.

Το ζευγάρι, μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, στόλισε και το σπίτι του για τα Χριστούγεννα (δείτε εδώ το δέντρο της οικογένειας).

Σάκης Ρουβάς Κάτια Ζυγούλη γιορτή