«Αξίζω όσο δύο 22άρες και...»: Το νέο τραγούδι της Shakira που τα "χώνει" στο Πικέ - Οι στίχοι στάζουν δηλητήριο

Κατηγορείται για λογοκλοπή...

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / @shakira)
(instagram / @shakira)

Την Τετάρτη (11/1) δημοσιοποιήθηκε το νέο τραγούδι στην Shakira, που αν μη τι άλλω άναψε φωτιές. Η κολομβιανή τραγουδίστρια που πριν από λίγο καιρό επικυρώθηκε το διαζύγιο της από τον ποδοσφαιστή (δείτε εδώ την ανακοίνωση) δημιούργησε ένα τραγούδι, που "έτσουξε" λίγο ο πρώην σύντροφος της.

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί ένα βίντεο με τον Πικέ και την ερωμένη του, την ώρα που βρισκόντουσαν στο σπίτι που έμενε με την τραγουδίστρια, όσο ήταν ακόμη παντρεμένοι.

Πηγή ανέφερε στην Page Six ότι η τραγουδίστρια είναι «συντετριμμένη από την στιγμή που είδε ότι αυτή η γυναίκα ένιωθε ξεκάθαρα σαν στο σπίτι της στο χώρο που μοιραζόταν το ζευγάρι με τα παιδιά του».

«Η ίδια, την περίοδο που γυρίστηκε το βίντεο, έλειπε ταξιδεύοντας με τα παιδιά τους. Είναι καταστροφικό για εκείνη να μάθει ότι αυτή η σχέση συνεχιζόταν για πολύ περισσότερο καιρό από όσο φανταζόταν», πρόσθεσε η πηγή που επικαλείται η ιστοσελίδα.

Το τραγούδι και οι στίχοι της Shakira που σταζουν δηλητήριο

Η 45χρονη Κολομβιανή τραγουδίστρια συνεργάστηκε με τον παραγωγό Bizarrap σε ένα ολοκαίνουργιο κομμάτι, με τίτλο «Bzrp Music Sessions 53», το οποίο κυκλοφόρησε στα ισπανικά.

Έχουν περάσει λίγο παραπάνω από 24 ώρες από τότε που κυκλοφόρησε το τραγούδι-ύμνος κατά της απιστίας του Πικέ, και έχει φτάσει τις 63 εκατομμύρια προβολές μέχρι στιγμής. Πρόκειται, αναμφίβολα, για ένα από τα τραγούδια της χρονιάς το οποίο δύσκολα θα ξεχαστεί, κυρίως λόγω της δριμείας και δικαιολογημένης επίθεσης της Σακίρα στον πρώην σύντροφό της Ζεράρ Πικέ και στη νέα του φίλη Κλάρα Κία.

Η τραγουδίστρια, λοιπόν, στο νέο της τραγούδι ξεκαθαρίζει απόλυτα ότι αναφέρεται στην 22χρονη με την οποία φημολογείται πως ο πρώην σύντροφός της άρχισε να βγαίνει πέρυσι πριν ακόμη χωρίσουν, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Αξίζω όσο δύο 22άρες. Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo. Αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio».

Σε άλλο σημείο, ρίχνοντας σπόντα στον πρώην αμυντικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Μπαρτσελόνα, η Σακίρα λέει: «Πολλή γυμναστική. Αλλά δούλεψε και λίγο το μυαλό σου»...

Η 45χρονη Κολομβιανή τραγουδίστρια κάνει στη συνέχεια έναν ακόμη σαφή υπαινιγμό στην Κλάρα, με τους στίχους: «Έχει το όνομα ενός καλού ανθρώπου. Αλλά σαφώς και δεν είναι όπως ακούγεται». Κι αυτό γιατί το «Claramente», όπως λέει στα ισπανικά, παραπέμπει ξεκάθαρα στο «Clara», που είναι το όνομα της νέας συντρόφου τού Πικέ.

Οι πλήρεις στίχοι του τραγουδιού: «Αξίζω όσο δύο 22άρες»

«Λυπάμαι, έχω ήδη πάρει άλλο αεροπλάνο, δεν πρόκειται να ξαναγυρίσω εδώ, δεν θέλω άλλη απογοήτευση. Είσαι μεγάλος πρωταθλητής, και όταν σε χρειαζόμουν έδωσες τη χειρότερη εκδοχή σου.

Συγγνώμη, μωρό μου, έπρεπε να είχα πετάξει αυτή τη γάτα έξω εδώ και πολύ καιρό. Μια λύκαινα σαν εμένα δεν είναι για αρχάριους. Μια λύκαινα σαν εμένα δεν είναι για τύπους σαν εσένα. Για τύπους σαν εσένα. Σε έχω ξεπεράσει, και γι' αυτό είσαι με μια κοπέλα σαν εσένα.

Αυτό είναι για να σας ταπεινώσω, μασήστε και καταπιείτε, καταπιείτε και μασήστε. Δεν θα γυρίσω πίσω σε εσένα ακόμα κι αν κλάψεις ή με παρακαλέσεις. Κατάλαβα ότι δεν φταίω εγώ που σε κριτικάρουν, εγώ μόνο μουσική κάνω, συγγνώμη που σε πιτσιλίζω.

Με άφησες σαν γειτόνισσα πεθερά, με τα μίντια στην πόρτα και το χρέος στο υπουργείο Οικονομικών. Νόμιζες ότι με πλήγωσες, αλλά με έκανες πιο σκληρή. Οι γυναίκες δεν κλαίνε πια, οι γυναίκες κάνουν λογαριασμούς.

Έχει το όνομα ενός καλού ανθρώπου, αλλά σαφώς δεν είναι αυτό που ακούγεται. Έχει το όνομα ενός καλού ανθρώπου, προφανώς είναι σαν και εσένα. Για τύπους σαν εσένα. Με έχεις ξεπεράσει, και γι' αυτό είσαι με μια κοπέλα σαν εσένα.

Από την αγάπη στο μίσος υπάρχει μόνο ένα βήμα. Μην επιστρέψεις εδώ, άκουσέ με. Χωρίς παρεξήγηση, μωρό μου, σου εύχομαι καλή τύχη με την υποτιθέμενη αντικατάστασή μου. Δεν ξέρω καν τι σου συνέβη, είσαι τόσο παράξενος που δεν μπορώ καν να σας ξεχωρίσω.

Αξίζω όσο δύο 22άρες. Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo. Ανταλλάξατε ένα Rolex με ένα Casio. Πηγαίνετε γρήγορα, πηγαίνετε αργά. Πολλή γυμναστική, αλλά και λίγο μυαλό...

Φωτογραφίες όπου με βλέπουν, νιώθω σαν όμηρος εδώ. Δεν με πειράζει. Θα σε ξεφορτωθώ αύριο, και αν θέλεις να την πάρεις μαζί σου. Έχει το όνομα ενός καλού ανθρώπου, που σαφώς δεν είναι αυτό που ακούγεται. Έχει το όνομα ενός καλού ανθρώπου, μια λύκαινα σαν και εμένα δεν είναι για τύπους σαν και εσένα, για τύπους σαν και εσένα. Με έχεις ξεπεράσει, και γι' αυτό είσαι με μια κοπέλα σαν εσένα. Σε έχω ξεπεράσει, και γι' αυτό είσαι με μια κοπέλα σαν εσένα».

Ωστόσο, παρά την τεράστια επιτυχία που σημειώνει έως τώρα το τραγούδι, μια κατηγορία για λογοκλοπή ήρθε να της… χαλάσει ξανά τα σχέδια.

Μετά την φορολογική απάτη, το ενδεχόμενο φυλάκισης, τις διαμάχες με τον Ζεράρ Πικέ για την συνεπιμέλεια των παιδιών της, το κομμάτι με τις πάνω από 63 εκατομμύρια προβολές, είναι προϊόν λογοκλοπής σύμφωνα με τις κατηγορίες που εξαπέλυσε η τραγουδίστρια Briella.

Το γεγονός γνωστοποιήθηκε από την ίδια την Briella που, μέσω Twitter, η οποία μοιράστηκε το δικό της κομμάτι με τίτλο «Solo Tu», το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2022 και το σύγκρινε με το τραγούδι της Σακίρα. «Τι πιστεύεστε εσείς;» ρώτησε τους θαυμαστές της.