Άννα Βίσση - Δέσποινα Βανδή: Η συνάντηση τους για χατήρι μιας παλιάς φίλης

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Πριν από λίγες μέρες, το σπίτι της Μαρίας Καβογιάννη γέμισε ευχές και χορό, διότι είχε γενέθλια και κάλεσε όλη την ελληνική showbiz. Μέσα σε αυτούς ήταν και η Άννα Βίσση με την Δέσποινα Βανδή. Η δεύτερη τραγουίστρια ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο και εύχονταν χρόνια πολλά στην ηθοποιό (δείτε εδώ την ανάρτηση).

Εκτός από την Άννα Βίσση και την Δέσποινα Βανδή, στο σπίτι βρισκόταν και η Δανάη Μπάρκα, που έκανε μια ανάρτηση και συγκίνησε όχι μόνο την Μαρία Καβογιάννη, αλλά και όσους την είδαν.

Η παρουσιάστρια του Mega, ανάρτησε στο Instagram της μία σειρά από κοινές φωτογραφίες τους αλλά και ξεκαρδιστικά βίντεο.

Τα παραπάνω συνόδευε ένα μακροσκελές και πολύ συγκινητικό κείμενο, με το οποίο η Δανάη έκανε γνωστό σε όσους δεν το ξέρουν, πως έχουν περάσει πολλά μαζί με την ίδια να την αποκαλεί ''μαμά'

«Μανουλα μου,Μαράκι μου,φιλενάδα μας,υπεροχη αγκαλιά μας ..να σε χαιρόμαστε & να σε χαίρομαι! Να μας μαθαίνεις τι σημαίνει τρέλα,φώς,ξεγνοιασιά,ταλέντο, παιδικότητα και αλλοπροσαλλοσύνη. Πόση τύχη νιώθω που όσο θυμάμαι τον εαυτό μου σε έχω στην ζωή μου. Πόση τύχη νιώθω που η μαμά μου ξέρω πως όταν μεγαλώσει θα έχει άλλη μια ίδια να περνάνε την ζωή τους και να ζουν στον κόσμο τους και να γλεντάνε.

Πόση τύχη νιώθω που υπάρχεις γύρω μου και που όλες οι αναμνήσεις απ' τις διακοπές μου είναι χρωματισμένες με σένα το Αντελάκι μου κι όλη την παρέα. Πόσα έχουμε ζήσει, και πόσα ακόμα μας περιμένουν. Σε αγαπώ, σε θαυμάζω, σε ευχαριστώ και θα είμαι πάντα εδώ να μαζεύω τα πράγματα στις ανηφόρες όταν ανοίγει το πορτ παγκαζ του αυτοκίνητου σου.

Θα είμαι πάντα εδώ όταν σε τρέχουν στα αστυνομικά τμήματα με την @vickystavropoulouofficial . Θα είμαι πάντα εδώ όταν δένετε λάθος σκυλί στον κήπο και όχι το δικό μας @christos_chatzipanagiotis . Θα είμαι πάντα εδώ όταν χάνεις τα κλειδιά σου, την τσάντα σου, το αμάξι σου. Θα είμαι πάντα εδώ για ότι θες. Θα είμαι εκεί και στο όσκαρ! Σ’ αγαπάω! Να σε χαιρόμαστε», έγραψε η Δανάη Μπάρκα.

Η συνάντηση της Βίσσης με την Βανδή και την Καβογιάννη

Η Μαρία Καβογιάννη είχε στις 13 Ιανουαρίου τα γενέθλιά της και αποφάσισε να προσκαλέσει όλους τους φίλους της στη νεοκλασική κατοικία της στον Βύρωνα για να γιορτάσει. Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, η Ορνέλα Λούτη και η Δέσποινα Βανδή ήταν μόνο μερικοί από τους καλεσμένους της ηθοποιού, που είδαμε στις πρώτες αναρτήσεις στα social media.

Για την ακρίβεια, η Μαρία Μπακοδήμου έκανε την αποκάλυψη με ένα Insta Story στο οποίο φαίνεται η Άννα Βίσση να τραγουδά στη Μαρία Καβογιάννη την επιτυχία της «Δώδεκα». Και από πίσω διακρίνεται η Δέσποινα Βανδή να κάθεται στην τραπεζαρία, φορώντας κόκκινο παντελόνι και λεοπάρ top, και να σιγοτραγουδά μαζί με όλους. Δες το βίντεο μέχρι και το τελευταίο λεπτό για να διακρίνεις τη Δέσποινα Βανδή.