Γενέθλια για της Μαρία Καβογιάννη - Η όλο αγάπη ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή

Ποιοι ήταν καλεσμένοι;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / @desp1navandi)
(instagram / @desp1navandi)

Το βράδυ της Τετάρτης το σπίτι της Μαρίας Καβογιάννη γέμισε από έλληνες clebrities και όχι μόνο, μιας και είχε τα γενέθλια της. Η γνωστή ηθοποιός που πρόσφατα στο netflix προκάλεσε παραλήρημα στους τηλεθεατές (δείτε εδώ τον λόγο) γιόρτασε τα γενέθλια της, με συγγενείας και φίλους στο σπίτι της.

Το σπίτι της ηθοποιού, πλημμύρισε από αγάπη και τρυφερές ευχές, όπως αυτή της Δέσποινας Βανδή, που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Κάθε χρόνο, τα γενέθλια της Μαρίας Καβογιάννη είναι μια ευκαιρία, για ένα mini reunion μεταξύ φιλενάδων, που δεν χάνουν το ραντεβού τους, παρά το φορτωμένο επαγγελματικό τους πρόγραμμα.

Για ποιες μιλάμε, όμως; Φυσικά, την Δέσποινα Βανδή, την Βίκυ Σταυροπούλου, την Ευδοκία Ρουμελιώτη, αλλά και την Δανάη Μπάρκα.

Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή για τα γενέθλια της Μαρίας Καβογιάννη

Πιστή στο ραντεβού της, όπως κάθε χρόνο η Δέσποινα Βανδή για να γιορτάσει τα γενέθλια της πολυαγαπημένη της φίλης, Μαρίας Καβογιάννη. Η τραγουδίστρια, που πριν από λίγες μέρες ανάρτησε ένα βίντεο στο Instagram και έγινε viral (δείτε το εδώ) έκανε ένα insta-story με την Μαρία Καβογιάννη και διάφορους φίλους και συνεργάτες της ηθοποιού.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε δείχνει την αγαπημένη ηθοποιό να χορεύει και στην συνέχεια να φαίνεται η διώροφη μπλέ τούρτα γενεθλίων, που έκανε μπάμ από μακριά, καθώς είχε πανω τουλάχιστος τρια βεγγαλικά.

Στην λεζάντα του βίντεο, η τραγουδίστρια, έγραφε: «Αυτός ο υπέροχος και φωτεινός άνθρωπος έχει γενέθλια και χθες το βράδυ ήμασταν μαζί της! Σε αγαπώ και εύχομαι να έχεις μόνο χαρές στην ζωή σου!»

Λίγα λόγια για την Μαρία Καβογιάννη

Η Μαρία Καβογιάννη γεννήθηκε το 1958 και μεγάλωσε στον Βύρωνα Αττικής. Σπούδασε Οικονομικά στην Ανωτάτη Σχολή Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών) και Παιδαγωγικά στη Μαράσλειο Παιδαγωγική Ακαδημία. Μάλιστα, εργάστηκε πολλά χρόνια ως εκπαιδευτικός. Παράλληλα φοίτησε και στη Δραματική Σχολή του Καρόλου Κουν, απ' όπου αποφοίτησε το 1986 μαζί με τις Καίτη Κωνσταντίνου και Υρώ Μανέ.

Έχει ερμηνεύσει από πολύ κωμικούς ρόλους, όπως της "Ασπασίας" στη Ντόλτσε Βίτα και της «Κορίνας» στα Εγκλήματα, έως πολύ τραγικούς, όπως της "Ελένης" στο Χαρά Αγνοείται.

Εκτός από το Maestro, το 2015 πρωταγωνίστησε ξανά σε ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη "Ένας άλλος κόσμος".