«Είναι μια κακή παρουσιάστρια και κακή συνεργάτιδα» - Η Κόσιαβα "ξεφτίλισε" την Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της

Το πρωτοφανές ξέσπασμά της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είναι μια κακή παρουσιάστρια και κακή συνεργάτιδα» - Η Κόσιαβα

Σε ένα έντονο και πρωτοφανές ξέσπασμα για την Κατερίνα Καινούργιου έκανε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα μέσα από τον αέρα της εκπομπής της «Όλα εδώ», με το εν λόγω απόσπασμα να κάνει τις τελευταίες μέρες τον γύρο του διαδικτύου.

Υπενθυμίζεται πως η Τζωρτζέλα Κόσιαβα, που συνεργαζόταν επί χρόνια με την Κατερίνα Καινούργιου, έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο με τον δημοσιογραφικό όμιλο 21 ADMEDIA στη Λάρισα και έχει αναλάβει τον ρόλο της διευθύντριας προγράμματος του FORMedia TV. Εκεί παρουσιάζει και την εκπομπή «Όλα εδώ», μέσα από την οποία εξαπέλυσε τα «πυρά» της για την Κατερίνα Καινούργιου.

Συγκεκριμένα, λοιπόν, η πρώην συνεργάτιδα της Κατερίνας Καινούργιου στο Open -που έπεσε πρόσφατα θύμα απάτης- τη χαρακτήρισε «κακή παρουσιάστρια» και είπε πως την τηλεοπτική της επιτυχία την οφείλει στον αρχισυντάκτη Θέμη Μάλλη και τη δυνατή ομάδα.

Το ξέσπασμα της Κόσιαβα για την Καινούργιου

«Το ότι κάθεται στη θέση της παρουσιάστριας, που για εμένα είναι μια κακή παρουσιάστρια και κακή συνεργάτιδα, δείχνει ότι μόνο χαζή δεν είναι», είπε αρχικά η Τζωρτζέλα Κόσιαβα ενώ μάλιστα έκανε λόγο για «είλωτες», εξηγώντας πως την εποχή που δούλευε μαζί της «ήμασταν μια μικρή ομάδα που δουλεύαμε από το πρωί μέχρι το βράδυ».

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές επιτυχίες που έχει κάνει η Κατερίνα Καινούργιου όλα αυτά τα χρόνια: «Η Καινούργιου έχει έναν Θέμη Μάλλη (σ.σ.: τον αρχισυντάκτη των εκπομπών της), ο οποίος αν αύριο δεν βρίσκεται στον χώρο, δεν ξέρει αν θα βρει κάποιον άλλον να τη φτιάχνει όπως την έφτιαξε.

«Έχει ομάδα δυνατή πάντα από πίσω της, που δουλεύουν σαν τους είλωτες και τελείωσε η ιστορία. Γιατί πρέπει τα πράγματα να τα λέμε με το όνομά τους Η επιτυχία για εμένα είναι στην αρχισυνταξία και την ομαδάρα», κατέληξε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα.

Το συγκεκριμένο βίντεο με το εν λόγω απόσπασμα ωστόσο ανέβηκε και κατέβηκε μέσα σε λίγα λεπτά.

Πριν καιρό, η παρουσιάστρια βρέθηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και είχε μιλήσει ξανά για την Κατερίνα Καινούργιου.