Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής παντρεύεται για τέταρτη φορά - Η ανάρτηση της αγαπημένης του

Της έκανε πρόταση σε παραλία της Καραϊβικής!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής παντρεύεται για τέταρτη φορά - Η ανάρτηση της αγαπημένης του

Εδώ και μερικά 24ωρα έγινε γνωστή η είδηση του γάμου, ενός πασίγνωστου ξένου ποδοσφαιριστή, ο οποίος παντρεύεται για τέταρτη φορά με την καλλονή και πολυαγαπημένη του σύντροφο. Αυτόν τον καιρό, οι χαρμόσυνες ειδήσεις για τους γάμους, όλο και αυξάνονται (δείτε εδώ ποιοι έλληνες καλλιτέχνες παντρεύονται).

Ο ποδοσφαιριστής που επισημοποίησε την σχέση του με την ξανθιά σύντροφο του, επέλεξε ένα αρκετά ρομαντικό μέρος για την ειδική αυτή περίσταση και το ανακοίνωσε με μια διπλή φωτογραφία, στον προσωπικό λογαριασμό της αγαπημένης του.

Αυτός είναι ο ποδοσφαιριστής που παντρεύεται για τέταρτη φορά

Ο λόγος για τον... Ρονάλντο Ναζάριο Ντε Λίμα!

Γαμπρός για τέταρτη φορά θα ντυθεί ο Ρονάλντο. Ο 45χρονος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής που έμεινε στην ιστορία ως το “Φαινόμενο” αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του με το γνωστό μοντέλο, Σελίνα Λοκς. Έτσι λοιπόν, ο Ρονάλντο Ναζάριο ντε Λίμα έκανε πρόταση γάμου στην Καραϊβική, στην αγαπημένη του.

Ο παλαίμαχος άσος και το μοντέλο από τη Βραζιλία είναι μαζί από το 2015 και αποφάσισαν μετά από χρόνια να επισημοποιήσουν τη σχέση τους και να παντρευτούν το 2023.

Η σύντροφός του Ρονάλντο έκανε γνωστό ότι δέχθηκε πρόταση γάμου και απάντησε θετικά.

«Ναι, θέλω. Σ’αγαπώ για πάντα», έγραψε η 32χρονη Σελίνα Λοκς στο instagram, σε κοινές τους φωτογραφίες, στις οποίες φαίνεται και το δαχτυλίδι με το οποίο αρραβωνιάστηκε τον Ρονάλντο.

Η ανάρτηση της Σελίνα

Η ανάρτηση της Σελίνα

Λίγα λόγια για τον Ρονάλντο Ναζάριο Ντε Λίμα

Ο Ρονάλντο Λουίς Ναζάριο ντε Λίμα (πορτογαλικά: Ronaldo Luiz Nazário de Lima, γεννήθηκε 18 Σεπτεμβρίου 1976) αγωνιζόταν στη θέση του επιθετικού. Γνωστός με το προσωνύμιο «Το Φαινόμενο», θεωρείται ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών.

Κατέκτησε το βραβείο του Παίκτη της Χρονιάς της ΦΙΦΑ τρεις φορές και τη Χρυσή Μπάλα δύο. Κέρδισε και το Χρυσό Παπούτσι με τα 34 γκολ που πέτυχε στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Συμπεριλαμβάνεται στη λίστα FIFA 100 που συνέταξε ο Πελέ το 2004 για τους σπουδαιότερους εν ζωή ποδοσφαιριστές.

Ως πολυδιάστατος επιθετικός, έδωσε μία νέα οπτική στην αντίληψη για τη θέση και επηρέασε σημαντικά την γενιά των επιθετικών που επακολούθησε. Μετά το τέλος της καριέρας του συνέχισε να είναι Πρέσβης Καλής Θέλησης των Ηνωμένων Εθνών για την Ανάπτυξη, θέση για την οποία είχε επιλεγεί από το 2000. Επίσης διετέλεσε Πρέσβης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 που έλαβε χώρα στη Βραζιλία. Από τον Σεπτέμβριο του 2018 έγινε ιδιοκτήτης της Ρεάλ Βαγιαδολίδ. Το Δεκέμβριο του 2021 απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της Κρουζέιρο Εσπόρτε Κλούμπε, ομάδας από την οποία ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία και η οποία αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα που οδήγησαν στον υποβιβασμό της το 2019 στη δεύτερη κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της.