«Τι είπε εκείνος...» - Η αιχμηρή απάντηση της Μιμή Ντενίση στο ''καρφί'' του Λαζόπουλου για το πρόσωπό της

Δεν το άφησε ασχολίαστο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Τι είπε εκείνος...» - Η αιχμηρή απάντηση της Μιμή Ντενίση στο ''καρφί'' του Λαζόπουλου για το πρόσωπό της

Το μεσημέρι του Σαββάτου 14/1 η Μιμή Ντενίση ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται με την ηθοποιό να μιλάει για διάφορα ζητήματα, αλλά και το πρόσφατο σχόλιο του Λάκη Λαζόπουλο για το πρόσωπό της.

«Έκανε αυτή την ταινία και δηλαδή ήθελα εγώ να βγω να το πω, αλλά πρόλαβε η ίδια να το πει (ότι η ήταν για Όσκαρ). Δεν είναι φυσιολογικό ότι το “Σμύρνη μου αγαπημένη” δεν πήγε στα Όσκαρ. Έπρεπε να πάει στα Όσκαρ, το καταλαβαίνουμε όλοι αυτό έτσι; Το καταλαβαίνετε έτσι; Είναι ανώμαλο αυτό ότι δεν πήραν στην “Σμύρνη μου Αγαπημένη” στα Όσκαρ. Δηλαδή στάσου, η Ντενίση κάνει τη Σμύρνη.

Έχει ένα φαλακρός φαντασίωση ότι έχει μαλλιά, είναι μέσα στα πλαίσια των φαντασιώσεων. Το να έχει απαίτηση ο φαλακρός να συμμετέχει σε διαγωνισμό χτενίσματος για την ανάδειξη της κομμωτικής τέχνης, παρακάμπτει τα όρια της φαντασίωσης, εμπίπτει στα όρια του παραλογισμού και της διεστραμμένης αυτοπεποίθησης. Έχει μία διεστραμμένη αυτοπεποίθηση η Μιμή Ντενίση. Δεν μπορεί με μία πατάτα να θες να κάνεις τον μανάβη.

Είναι η ευγενική σάτιρα που κάνω, είδατε πόσο γλυκά της τα λέω;», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος(δείτε τι είπε και εκείνη πρόσφατα για τον ηθοποιό).

Όλος ο ντόρος λοιπόν αφορά στη σειρά Σμύρνη μου αγαπημένη, στην οποία παίζει η ηθοποιός και θα ήθελε να τη δει να μπαίνει και στο Netflix, αφού έχει παιχτεί σε πόσες χώρες.

Η ίδια η Μιμή λοιπόν μέσα από την εκπομπή, που βρέθηκε καλεσμένη το Σάββατο 14/1 όταν ερωτήθηκε για το αιχμηρό σχόλιο του συνάδελφου της, έδωσε την παρακάτω απάντηση.

Η απάντηση της Μιμή Ντενίση στο Λάκη Λαζόπουλο

Ν.Γ.: Ο Λαζόπουλος είπε με πολύ χιούμορ και γλυκύτητα -γιατί νομίζω ότι πλέον οι σχέσεις έχουν αποκατασταθεί

πλήρως- η Μιμή έχει μια διεστραμμένη αυτοπεποίθηση.

Μ.Ν.: Δεν θα το σχολιάσω.

Ν.Γ.: Ούτε καν. Α, δεν έχουν αποκατασταθεί πλήρως. Νόμιζα ότι είχαν.

Μ.Ν.: Βεβαίως κι έχουν.

Ν.Γ.: Απλά δεν θέλεις να σχολιάζεις οτιδήποτε λέγεται.

Μ.Ν.: Θέλω να προχωρώ μπροστά με ωραία πράγματα και με ωραίες ιδέες. Τώρα να πηγαίνουμε πίσω και να λέμε τι είπε εκείνος και τι είπα εγώ, δεν έχει νόημα.