Αγκαλιά μαζί στον καναπέ - Η αντίδραση του γιου του Πετρετζίκη όταν τον είδε στην τηλεόραση

Πολύ τρυφερό!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
akis_petretzikis - instagram
akis_petretzikis - instagram

Ο Άκης Πετρετζίκης μπορεί να έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τα μαγειρική και στη συνέχεια από τις συνταγές του και μέσα από τις εκπομπές, που παρουσιάζει, ωστόσο απασχολεί τα μέσα και μέσα από το κομμάτι της πατρότητας.

Ο γνωστός σεφ έχει φέρει στον κόσμο μαζί με τη σύζυγό του το μικρό Αχιλλέα και πρόσφατα την κόρη τους, η οποία φαίνεται να τους έχει κλέψει την καρδιά (δείτε εδώ το άγχος του Άκη για την κόρη του).

«Έχω κάνει διατριβή στην παιδική διατροφή. Αν δεν το ζήσεις δεν έχεις και αντικειμενική άποψη για το παιδικό φαγητό. Με τον Αχιλλέα πειραματίστηκα αρκετά. Είναι το φανταστικότερο παιδί του κόσμου. Θέλει τρόπο και να καταλάβεις ότι το παιδί είναι παιδί αλλά είναι και άνθρωπος και σαν άνθρωπος πρέπει να του συμπεριφερθείς. Το θέμα διατροφής το έχω πάει πολύ μπροστά.

Θέλω να είμαι σίγουρος και για το δεύτερο, ότι αυτά που έζησα στο πρώτο θα συμβούν και στο δεύτερο. Κάποια στιγμή θέλω να γράψω έναν οδηγό για το πώς μπορείς να μαγειρέψεις για τα παιδιά. Είναι δύσκολο να φτιάξεις φαγητό για τα παιδάκια», είχε πει ο Άκης Πετρετζίκης.

Μέσα από τα social media του Άκη συχνά βλέπουμε, πως περνάει το χρόνο του με τα παιδιά, αφού προσπαθεί να συνδυάζει δουλειά και οικογένεια, όσο μπορεί.

Ο γιος του Άκη Πετρετζίκη το βλέπει στην τηλεόραση

Πολύ τρυφερή ήταν μάλιστα η φωτογραφία, που δημοσίευσε ο Άκης στο Instagram το Σάββατο 14/1 αγκαλιά με τον μικρό Αχιλλέα, ο οποίος έχει μεγαλώσει και πλέον βλέπει τον μπαμπά του να μαγειρεύει στο Kitchen lab.

«Kitchen Lab λέμε...», έγραψε ο Άκης Πετρετζίκης.

Πετρετζίκης και γιος
akis_petretzikis - instagram