Αναβάλλονται οι εμφανίσεις του Στέλιου Ρόκκου - Τι συμβαίνει με την υγεία του

Η ανακοίνωση στο Instagram

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Στέλιος Ρόκκος είναι πολυπράγμων, αφού εκτός από το τραγούδι και τη μουσική, που αγαπάει πάρα πολύ παράλληλα αφιερώνει πολύ χρόνο και σε ένα άλλο επάγγελμα, που αγαπάει (δείτε εδώ ποιο είναι αυτό).

Ο τραγουδιστής αυτήν την περίοδο βρίσκεται ξανά σε περίοδο εμφανίσεων στη Θεσσαλονίκη, που τόσο πολύ αγαπάει, μαζί με την ταλαντούχα Λένα Ζευγαρά

«Υποτιμώντας τη νοημοσύνη της Θεσσαλονίκης. Χθες όταν φτάσαμε στη Θεσσαλονίκη το πρωί για να δουλέψουμε το Σαββατοκύριακο, περιμέναμε τις αποφάσεις της κυβέρνησης. Βγήκε η απόφαση αν ακούς μουσική, στέκεσαι όρθιος και κυκλοφορείς 1.02 κολλάς covid-19.

Εμένα που με βάλατε να εμβολιαστώ, που αναγκαστήκαμε να χωριστούμε σε ομάδες, που αναγκάσατε τους επιχειρηματίες να δημιουργήσουν χώρους covid free με τη ψευδή θεωρία πως υπάρχει ασφάλεια και μπορούμε να δουλέψουμε… Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει: Τα κάναμε όλα, γιατί lockdown;», είχε γράψει σε μία ανάρτησή της η σύντροφος του Στέλιου Ρόκκου.

 Στέλιος Ρόκκος σύντροφος ανάρτηση για lockdown

Και ενώ λοιπόν ο Ρόκκος και η Ζευγαρά ταξιδεύουν κάθε εβδομάδα μέχρι τη συμπρωτεύουσα, καθώς κάνουν εμφανίσεις τα Σαββατοκύριακα, το προσεχές (14-15) θα βρίσκονται εκτός.

Ο λόγος που ακυρώνονται οι εμφανίσεις του Στέλιου Ρόκκου

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από το instagram και πιο συγκεκριμένα από το λογαριασμό, που διατηρεί το νυχτερινό κέντρο ''Πύλη Αξιού'' το Σάββατο 14/1.

Πιο αναλυτικά, αναγράφεται πως ο Στέλιος Ρόκκος αντιμετωπίζει κάποια ασθένεια και έτσι δε θα μπορέσει να παρευρεθεί επί σκηνής, επομένως ακυρώνεται και το υπόλοιπο σχήμα.

«Λόγω ασθένειας του αγαπημένου μας καλλιτέχνη Στέλιου Ρόκκου η “Πύλη Αξιού” θα παραμείνει κλειστή αυτό το Σαββατοκύριακο! Ευχαριστούμε για την κατανόηση», ανέφερε η ανακοίνωση του κέντρου στη Θεσσαλονίκη.

Ρόκκος - Ζευγαρά
pyli-axiou - instagram