«Μπορεί να είχαμε...» - Τα δύσκολα πρώτα χρόνια του διαζυγίου Αλικάκη & Λαγούτη

«Η μεγαλύτερη πρόκληση...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μυρτώ Αλικάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Μαμάδες το Σάββατο 14/1 με την ηθοποιό να μιλάει για κομμάτια της οικογένειάς της, για το διαζύγιο με τον Πέτρο Λαγούτη και την ύπαρξη των δύο γιων τους στον κόσμο.

Η ηθοποιός τόνισε, πως νιώθει πολύ τυχερή που έφερε στον κόσμο αγόρια, καθώς μέχρι σήμερα η σχέση της με τους άντρες είναι πολύ καλή και με την αντρική της φύση, επομένως περνάει πολύ πιο ευχάριστα με τα αγόρια της.

«Πάντα ήμουν πιο κοντά στην αντρική φύση παρά στη γυναικεία, μικρή ήμουν αγοροκόριτσο, έχω πάρα πολλούς φίλους άνδρες. Με τις γυναίκες υπάρχουν πολλά πράγματα που εκτιμώ και χαίρομαι που είμαι γυναίκα αλλά υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν συνδέομαι με τις γυναίκες. Με τα παιδιά μου δεν δυσκολεύομαι, η τύχη και η φύση μου έδωσε αυτό που έπρεπε να μου δώσε», είπε η ηθοποιός.

Πιο αναλυτικά, η Αλικάκη μίλησε πολύ ανοιχτά και για το διαζύγιο της με τον Πέτρο Λαγούτη (δείτε πως είναι σήμερα οι σχέσεις τους), αναφέροντας πως έχουν περάσει και από πολύ δύσκολες περιόδους.

Οι δηλώσεις της Μυρτούς Αλικάκη

«Επειδή έχουμε περάσει πολύ δύσκολα κατά περιόδους με τον Πέτρο, αν δεν υπήρχαν τα παιδιά που μας υποχρέωσαν να συνεννοηθούμε και εν τέλει να ξαναγαπηθούμε, μπορεί να είχαμε παραιτηθεί ο ένας από τον άλλον.

Η μεγαλύτερη πρόκληση ως μητέρα ήταν ο πρώτος καιρός μετά τον χωρισμό. Αυτό που έμαθα στη συμβουλευτική είναι ότι όσο πιο γρήγορα τα παιδιά βρουν την ασφάλεια πάλι, τόσο μικρότερο είναι το τραύμα που τους μένει», είπε η Μυρτώ Αλικάκη.