Είναι αμέτρητη - Η Τούνη ξεκίνησε να ετοιμάζει την προίκα του μικρού Αλεξάνδρου

Αποκαλύφθηκε στο Instagram

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη μετά από έναν πολύ δύσκολο τοκετό, με την νεαρή μανούλα να παλεύει πάνω από 20 ώρες να γεννήσει φυσιολογικά (δείτε εδώ αναλυτικά τις περιγραφές της), είναι πλέον στο σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη με το υγιέστατο μωρό τους.

Το ζευγάρι απολαμβάνει αυτές τις πολύ πρωτόγνωρες στιγμές με τον γιο τους και μάλιστα το Σάββατο 14/1 έκαναν και τις πρώτες τους τηλεοπτικές δηλώσεις μέσα από το Χαμογέλα και πάλι;

«Μάθαμε όλους τους ιατρικούς όρους, δεν μεταφέραμε στην Ιωάννα πάρα πολλά πράγματα. Είχαμε μία δύσκολη εγκυμοσύνη, τέλος καλό όλα καλά. Ήμουν μέσα στον τοκετό και αναθεωρείς πολύ περισσότερα για τις γυναίκες. Είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Αντιλαμβάνεσαι όσο μπορείς να αντιληφθείς το τι περνάνε.

Το να είσαι κοντά στη ζωή και στο θάνατο το έζησα. Στο χειρουργείο ήταν πολύ δύσκολη η κατάσταση, δεν ήξερα τι να κάνω. Να κρατήσω το χέρι ή να κρατηθώ εγώ; Στο προφίλ λένε κάποιοι μοιάζει στην Ιωάννα, στο ανφάς βλέπουν τα μάτια και λένε “να ο Δημήτρης”. Πάντως κι εγώ γεννήθηκα με καρφάκα όπως αυτός», είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Η Ιωάννα από τη μεριά της μέσα από τα stories, που έκανε στο Instagram έκανε γνωστό, πως όσο και αν είναι ενθουσιασμένη με τη γέννηση του παιδιού της ταλαιπωρείται από το θηλασμό (δείτε εδώ το σώμα της 4 ημέρες μετά τη γέννα).

Η προίκα του γιου της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Σε κάθε περίπτωση, η Τούνη κάνει όλα εκείνα, που είναι απαραίτητα όταν έρχεται ένα παιδάκι στον κόσμο και μάλιστα μέσα από την ανάρτηση του Αλεξάνδρου το απόγευμα του Σαββάτου 14/1 την είδαμε να μετράει τις πάνες του μικρού, με τον πατέρα να τις αποκαλεί χιουμοριστικά ''προίκα''.

«Μιλάμε για σοβαρή προίκα», έγραψε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Τούνη - Αλεξάνδρου